avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 212 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Firma ciudata! Am nevoie de un sfat!
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Firma ciudata! Am nevoie de un sfat!

Am angajat o firma autorizata pentru proiectarea si refacerea unei instalatii de gaze naturale in urma neregulilor gasite de Eon.Am cumparat si o centrala termica,urmand sa o monteze tot ei.Am depus cererea pentru cota de gaz si nr de focuri si am platit proiectul 150 ron.Instalatia e gata,dar pentru ca nu s-a facut receptia robinetul a fost inchis la sfarsitul anului trecut.De atunci,patronul firmei cu care am reusit greu sa comunic ma amana de pe o saptamana pe alta .Mai trebuie doar sa vina sa faca receptia lucrarii,actele pentru centrala si sa-si ia banii.
Costul lucrarii nici acum nu-l stiu exact,dar muncitorii mi-au spus ca ar fi in jur de 1200 ron.
De la jumatatea lunii Ianuarie am deschis eu robinetul si mi-am incalzit casa,doar pentru a nu ingheta apa in instalatii consumand vreo 70 mc.
Ce pot sa fac?Ce mi se poate intampla?
Multumesc pentru orice sfat!
Cel mai recent răspuns: dalexro67 , utilizator 19:08, 9 Martie 2011
Probabil ca lucrarea nu a fost finalizata in conditiile necesare pentru racordarea legala. Bine ca nu a luat banii inainte si sa va lase asa...
Verificati prevederile contractului incheiat cu firma in cauza si trimiteti un ultimatum patronului conform caruia, in cazul in care nu isi indeplineste obligatiile contractuale il veti actiona in instanta.
Poate reusiti sa il determinati sa se prezinte pentru a termina lucrarea inceputa.
Nu puteti sta la infinit asa pana cand va binevoi domnul patron sa vina.
Buna dimineata si multumesc pentru raspuns!
Nu am incheiat niciun contract inainte.Echipa care a facut verificarea vechii instalatii a vazut-o pe si cea noua in amanunt si au zis ca e ok.
Ce se poate intampla pentru ca am rupt sigiliul de pe robinetul inchis?
Multumesc!

Firma mi-a fost totusi recomandata de cei de la care am cumparat centrala.
Ultima modificare: Luni, 7 Martie 2011
dalexro67, utilizator
faptul ca ai rupt sigiliul, nu o sa iti fie prea bine, o sa ai probleme cu cei de la gaze, in ceea ce priveste pe patronul care trebuia sa iti termine lucrarea poti merge si la opc sa faci o sesizare....
Multumesc pentru atentia acordata ofului meu!!!
Sper sa se rezolve in curand.
A venit Marti la pranz nesimtitul!!
Arda-l tat gazu' de la Eon!!

O seara buna tuturor!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Locuiesc intr-un apartament care are montat o centrala termica ... burebista12 burebista12 locuiesc intr-un apartament care are montat o centrala termica pe gaz. sunt decuplat de la reteaua comuna de gaz. prin bucatarie trece coloana de gaz care are ... (vezi toată discuția)
Lucrare la instalatia de gaze de pe o proprietate particulara ContSters218995 ContSters218995 S-ar putea un raspuns concret? Va prezint un caz:-proprietar1 la curte cu casa, detine o instalatie de gaze efectuata conform unui proiect legal, platita, ... (vezi toată discuția)
Schimbare centrala pe gaz hdiana hdiana Buna ziua... cand am cumparat apartamentul, in 2012, vechii proprietari nu ne-au informat ca au montat centrala ilegal, nu au finalizat actele, nu au ... (vezi toată discuția)