avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 912 soluții astăzi
Forum Activitate Danielcat

Activitate Danielcat

Buna ziua , cum pot proceda , vreau sa deschid actiune de divort , dar certificatul de casatorie in original si certificatele de nastere ale celor doi copii minori au ramas la fosta sotie , noi fiind despartiti in fapt de 5 luni . Multumesc
Intrebarea era , daca in momentul in care se vor afla in fata notarului si se va face succesiunea , daca ea poate solicita , ca cote cuvenote ei in baza siccesiunii, le poate ceda copiilor ei , acestia fiind minori.asupra ei facanduse presiuni , sa cedeze cotele fratelui mai mic.
Buna seara , ceilalti 2 frati si tatal ei, vor sa o pacaleasca , ea avand cota parte ,mai mare pe unul din imobile find trecuta pe contract ca si propritari , dpar ea si mama ei , ei spinandui acum ca si pentru acel imobil , cota parte , care ii revine ei este aceeasi ca si la apartamentul , la care propritari sunt tatal si mama ei.ea vrea , si sa impiedice in acest fel vanzarea celor doua imobile.
Buna ziua ,soacra a decedat in 2016 , a detinad 2 apartamente, sotia mea , este una din cei 2 copii ai defuntei, avand divergente cu fratii si tatal ei ,legat de succesiune si vanzarea imobileleor,doreste sa stie, daca ea legal poate ceda cotele parti ale ei , celor doi copii minori , pe care ii are?
Buna ziua , se pot ceda legal celor doi copii minori,cotele parti pentru doua imobile care vor fi supuse succesiuni mostenirii,pentru a impiedica vanzarea imobilelor?