Buna ziua , se pot ceda legal celor doi copii minori,cotele parti pentru doua imobile care vor fi supuse succesiuni mostenirii,pentru a impiedica vanzarea imobilelor?
romascanu
Moderator 2din 2 utilizatori consideră acest răspuns util
Mai încercați odată. Cu mai multe cuvinte. N-am priceput mai nimic.
Cine să cedeze? A murit careva? N-a murit încă?
Ai cui sunt copiii? Ai proaspătului/viitor mort!?
Buna ziua ,soacra a decedat in 2016 , a detinad 2 apartamente, sotia mea , este una din cei 2 copii ai defuntei, avand divergente cu fratii si tatal ei ,legat de succesiune si vanzarea imobileleor,doreste sa stie, daca ea legal poate ceda cotele parti ale ei , celor doi copii minori , pe care ii are?
Buna seara , ceilalti 2 frati si tatal ei, vor sa o pacaleasca , ea avand cota parte ,mai mare pe unul din imobile find trecuta pe contract ca si propritari , dpar ea si mama ei , ei spinandui acum ca si pentru acel imobil , cota parte , care ii revine ei este aceeasi ca si la apartamentul , la care propritari sunt tatal si mama ei.ea vrea , si sa impiedice in acest fel vanzarea celor doua imobile.
Intrebarea era , daca in momentul in care se vor afla in fata notarului si se va face succesiunea , daca ea poate solicita , ca cote cuvenote ei in baza siccesiunii, le poate ceda copiilor ei , acestia fiind minori.asupra ei facanduse presiuni , sa cedeze cotele fratelui mai mic.
Succesiune
secret87
buna ziua!am si eu o intrebare si sper sa ma puteti ajuta si indruma spre ceea ce este bine.tatal meu a murit acum 10 ani iar in urma cu 2 ani a murit si ... (vezi toată discuția)
Dezbatere succesiune
gigelas
Buna seara,
In urma decesului domnului X,au ramas mostenitori sotia si doi copii.
Bunurile ce urmeaza a fi dezbatute la succesiune,sunt:
-un apartament - ... (vezi toată discuția)
Succesiunea
cristache paula
va rog mult ajutati-ma cu unele nelamuriri.
mama mea vrea sa deschida succesiunea dupa bunicul meu ,si nu stiu ce parte ii revine ei.
bunicul meu a avut 4 ... (vezi toată discuția)