Examplu: O persoană are pensie ivaliditate grad 2 fara drept de munca. Acea persoană isi poate deschide un pfa pt a presta o activitate fara ca pensia sa fie pierduta?
Buna ziua. Situatia mea curenta este in felul urmator:
-Sunt in concubinaj de 8 ani, 5 ani am stat cu chirie si 3 ani in un apartament luat in credit prima casa. Deoarece la momentul respectiv nu am putut face eu credit sau a fi colaborator credit.,din anumite motive medicale, a facut partenera pe numelei
ei creditul prima casa iar apartamentul este doar pe numele ei iar rata o platim bineinteles amandoi dar nu am pastrat chitante.:
As avea daca se poate cateva intrebari:
1, eu am vreun drept legal la acel Apartament?
2. Toate ratele platite comun in ultimii 3 ani sunt pierdute in caz ca nu este drept comun?
3. In cazul in care nu este drept comun asupra lui, ce pot face ca pe viitor sa fie!?
Multumesc.
Salutare!!
Am si eu o problema pe care nu stiu cum sa o abordez. Am cumparat o masina de la un dealer auto sh, si pe langa celelalte acte exista si o factura fara nr Remti caci scrie pe ea cum ca masina este inresgistrata ca stoc si conform legii 469/a. 1..... Nu este platitoare de impozit. Acum la inmatriculari Il (de unde sunt eu) au refuzat sa imi inmatriculeze masina pe motiv ca factura trebuie sa aibe nr Remti. Am sunat la dealer iar dar mi-au comunicat ca efectiv nu au nr remti caci nu platesc impozit la ele. Dar cei de la inmatriculari nu vor sub nici o forma sa inmatriculeze fara nr Remti... Deoarece au zis ca trebuie sa aiba indiferent daca sunt stock sau nu. Ceva idei ce este de facut?