avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 472 soluții astăzi
Forum Activitate Bogdanmilea

Activitate Bogdanmilea

Multumesc. Sa inteleg eu, eu nu vreau sa vand la cantitate mare, ci ambalat la pungi mici, 0,5 kg- 1kg.
Am citit pe internet,ca s.ar cere autorizatie de la DSVSA. Sau pt a vinde doar cateva luni din an, e de ajuns certificatul de producator!??
Buna ziua. Ce acte trebuie sa am ca sa vand din gospodaria proprie, malai din porumb,faina din cereale, faina de fasole, seminte de dovleac? Am terenul meu, in fine,in arenda. Deci,eu produc cerealele, le macin si apoi ambalez,si apoi vanzarea. Multumesc daca ma puteti ajuta.
Sa traiti si va multumesc. Dumnealor au murit cred ca in 1996-1998. Va mai intreb,si daca intabularea o face cel cu chitanta legalizata,adica le era nepot( ruda), eu daca cumpar terenul ce mi se poate intampla?

MihailZC a scris:

Dreptul de a vinde terenul il va avea cel care isi va intabula dreptul de proprietate. Pentru intabularea dreptului de proprietate este nevoie de un act de proprietate, iar, la cum ati expus dvs situatia, act de proprietate are mostenitorul.
Cand au murit parintii?

Am si eu o intrebare: sunt nevoit sa cumpar un teren extravilan, mai jos de casa. Cel care il revendica ca are dreptul de proprietate are chitanta legalizata prin primarie cu martori, de prin 1996,si sustine fiind ruda cu fostul proprietar,ca l.a muncit 25 de ani. Iar mostenitorul de drept are certificat de mostenire stampilat de judecatorie,imediat dupa moartea parintilor. Va rog frumos, cine are dreptul la proprietate dintre cei doi? Pana acum nu are intabulare facuta....
Răspuns la discuția Vânzare fructe
Victor ai aflat ce.ti trebuie pt a vinde fructe?