avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 949 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Ce acte trebuie sa am ca sa vand din gospodaria ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Ce acte trebuie sa am ca sa vand din gospodaria proprie produse agricole?

Buna ziua. Ce acte trebuie sa am ca sa vand din gospodaria proprie, malai din porumb,faina din cereale, faina de fasole, seminte de dovleac? Am terenul meu, in fine,in arenda. Deci,eu produc cerealele, le macin si apoi ambalez,si apoi vanzarea. Multumesc daca ma puteti ajuta.
Ultima modificare: Joi, 16 Iunie 2022
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Bogdanmilea , utilizator 16:24, 15 Iunie 2022
Bună ziua!
După câte cunosc eu, trebuie să aveți certificat de producător!
Multumesc. Sa inteleg eu, eu nu vreau sa vand la cantitate mare, ci ambalat la pungi mici, 0,5 kg- 1kg.
Am citit pe internet,ca s.ar cere autorizatie de la DSVSA. Sau pt a vinde doar cateva luni din an, e de ajuns certificatul de producator!??

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aplicare cod de bare pe produse OANA GORAN OANA GORAN stimati colegi, am urmatoarea nelamurire, daca eu comercializez produse alimentare cu cod de bare si vand la kg, produsul fiind disponibil in magazine la ... (vezi toată discuția)
Imputernicire certificat producator agricol??!! popescu leontina popescu leontina va rog sa-mi spuneti daca pe certificatul de producator sant trecuti parintii mei cu domiciliul in olt iar eu am domiciliul in medias,am dreptul de a vinde ... (vezi toată discuția)
Ajutoare alimentare ue 2012 lore_isac lore_isac Buna ziua, deoarece fratele meu este persoana cu handicap grav beneficiaza si in acest an de alimente oferite de UE prin programul de ajutorare a ... (vezi toată discuția)