avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 837 soluții astăzi
Forum Activitate agneta959

Activitate agneta959

Răspuns la discuția Tagada de paternitate - probe
A avut o relatie cu mama copilului in perioada prconceptiei, mama copilului nu neaga ba se mindreste cu faptul ca a facut copilul cu el si fiul meu e dispus oricind la testul ADN. Tatal legal si mama copilului nu sunt dispusi sa faca testul ADN nu vor sa schimbe situatia legala a copilului, si ma intereseaza daca pot fi obligati in instanta.
Problema e ca este recunoscut de tatal ii poarta numele in certificatul de nastere. Naveta este ca tot timpul are probleme fianciare si fiul meu o primeste de fiecare data si pe urma ea pleaca inapoi. la sotul ei. El este tatal biologic si vrea sa recunoasca copilul.. Adevarul e ca am vrea sa obtinem custodia copilului, dar asta nu merge decit daca cere tatal legitim, din cite stiu. Mama nu se ocupa deloc de fetita.
Am si eu o intrebare, fiul meu a conceput un copil cu o femeie casatorita. Binenteles ca nu are niciun drept asupra ei. De trei ani mama cu copi;ul face naveta intre familia ei si fiul meu, Ei nu vor sa accepte sa faca testul ADN. M-ar interesa daca pot fi obligati, fiind si viata copilei deranjata astfel, sau fiul meu a cazut de fraier si asta e. Ei sunt siguri ca e copilul lui fiul meu. Multumesc