avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 429 soluții astăzi
Forum Activitate oanar30

Activitate oanar30

In 2020 s a achitat suma totala restanta. Acum au adaugat coloana cu penalizari pentru 2020-2023 motivated ca e decizia cenzorului sa calculeze penalizarile pentru perioada respective. Au motivat ca cenzorul cere calcularea si afisarea penalizarilor pe ultimii 3 ani pt a strange bani si a plati niste datorii ale asociatiei. Mi s-a spus doar ca acum s-au calculat si trebuie platite. Ca asa functioneaza


Nivea a scris:

Haideti ca tot nu e asa clar.
Dv ati cerut sa achitati tot. Ce afiseaza ei la avizier ? e coloana de restante? inteleg ca aplica penalizari care erau calculate pana la 2020, deci au hotarare dar inteleg ca le calculeaza din 2 in 2 ani?
Din 2020 pana azi nu au mai calculat de ce?



Am cerut lamuriri si mi s-a spus ca aparea la intretinere doar penalizarile calculate pana la 2020. Si acum cenzorul a decis sa calculeze penalizarile pentru perioada 2020-2023 si sa le afiseze pentru a fi incasate deoarece au nevoie de bani (datorii ale asociatiei)

Nivea a scris:

Ca acum s-au calculat pentru utilizator si apare la "penalizare" adica inteleg ca au coloana de penalizari .
Adica apare la ea sau el in drept nu zica ca a aparut o coloana printre care si eu am...

Ar putea sa ne spuna si gata.

Multumesc frumos!
Multumesc. Intretinerea este platita la zi. Am cerut clarificari si mi s-a spus ca nu s-au calculat atunci ci au decis sa le calculeze acum luan in considerare un interval de 3 ani la initiativa cenzorului .
Buna ziua. In 2020 am avut intarzieri la plata intretinerii vreme de cateva luni. Ulterior am platit la zi suma datorata. Acum s-au calculat penalizarile pentru perioada 2020-2022 si apare de plata o suma la penalizare pentru acea perioada Este corect sa se calculeze penalizari dupa o perioada asa lunga in care nu aparea nimic afisat?
Buna ziua. În urma cu 1 an am achiziționat un apartament la et 4. Fostul proprietar ne-a spus că a fost făcută izolatia pe bloc si e in garantie. În urma ploilor din ultima săptămână s-a infiltrat apa in sufragerie. Administratorul spune că e de la țeava pluviala si ca vechiul proprietar tot s-ar fi plâns de probleme dar nu a vrut să o repare. Acesta din urmă neaga acum, spune că a mai fost o problema de genul si a venit o echipă de la cei responsabili cu izolatia blocului si ar fi pus niste smoală sa rezolve problema. Poate fi tras cineva la răspundere în situația de față? Noi nu am fost informați de aceste probleme.....ni s-a spus că totul este in regula si in garantie