avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 416 soluții astăzi
Forum Activitate monyca_u

Activitate monyca_u

Buna ziua,
Mi s-a comunicat de la asociatia de locatari ca trebuie sa platesc "fond de rulment" pentru repararea acoperisului de la bloc. Sunt obligata sa platesc? Exista vreo lege prin care eu am dreptul sa nu platesc? Va multumesc!
Răspuns la discuția Imputernicire legata de un imobil
Va multumesc pentru raspunsul promt,va doresc o seara placuta.
Buna ziua,am rugamintea sa ma ajutati cu o informatie: eu locuiesc in casa parinteasca,si sunt in viata ambii parinti,unul dintre ei vrea sa plece din tara si ar vrea sa ma imputerniceasca pe partea lui din casa ,dar celalalt este posibil sa ramana in acelasi imobil,intrebarea este ca este posibil sa se faca imputernicire si cam cat costa ? Si daca pot sa stau linistita cu aceasta imputernicire ?
Va multumesc
Cu stima
Răspuns la discuția intrebare referitor la parcare
Multumesc pentru raspuns,care sunt pasii care trebuie parcursi pentru a procura o autorizatie pentru utilizarea emblemei cruciii rosii
Răspuns la discuția intrebare referitor la parcare
Nu cred ca sunteti in masura sa imi raspundeti la intrebarea mea si nici nu sunteti competent,atata timp cat dvs nu stiti ca medicina se face 6 ani,informati-va mai bine si dupa aceea sa va exprimati
Cred ca cine nu stie ce inseamna o facultate,nu are de unde sa stie ce inseamna sa muncesti sa devi ceea ce doresti!
Buna ziua,
Am rugamintea de a intreba urmatoarea intrebare: daca utilizez pe propria masina emblema cruciii rosii numai trebuie sa platesc taxa de parcare ?,subliniez ca sunt studenta la medicina in anul 6.
Va multumesc anticipat