avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1424 soluții astăzi
Forum Activitate Mayasan

Activitate Mayasan

Am 21 de zile pe an respectiv eu nu mi-am luat anul acesta deloc până în luna iulie . 2230 este brutul pe luna . Daca nu îmi dă acei bani ce ar trebui sa fac
Eu de aproximativ o săptămână mi-am depus cererea de demisie care nu mi-a acceptato nici in ziua de azi , A spus că îmi desface contractul de munca pentru nu știu ce motiv . Ideea e că după o săptămână nu mi-a dat nimic că nu mai lucrez la ea . Pe langa asta mai trebuie să-mi de-a bani pentru zilele de concediu care le am . Cum as putea sa aflu cat mai am de luat . ??
Daca ea zice că o să-mi țina acei bani care au ieșit pe "minus " in urma inventarului ce ar trebui sa fac ? Sa ii refuz și să mă duc la judecătorie ?! . Sau ce anume ?
Buna ziua , am o problema eu mi-am depus demisia cu câteva zile înainte și "șefa " nici nu a vrut să de uite la ea a zis că îmi dezleagă ea contractul de munca sa nu mă mai pot angaja . Eu am mai rămas cu câteva zile de concediu respectiv 11 . Ea ulterior a făcut un inventar imediat după ce a zis că am zis eu de demisie . Ea face chestia asta că sa mi se tragă acei bani care trebuie plătiți pentru concediu . Se poate face așa ceva ? Adică vreau sa pun ca mi-a vorbit în ziua aceaia foarte rău. Precizez că mi sa făcut deja alt contract de munca în altă parte . Mă poate afecta cu ceva ?!