avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 937 soluții astăzi
Forum Activitate Padurariu Maria

Activitate Padurariu Maria

Bună ziua, Am fost contactați de o persoană care s-a dat drept fiul meu și cu scuzele ca e ocupat și nu poate vorbi la telefon și cu faptul că a schimbat numărul de telefon m-a rugat să îl ajut cu un transfer de bani o sumă de 3500 lei.Am greșit ca nu am stat sa ma gândesc prea mult și am fost credula și sm făcut 1 transfer bancar de suma 2700 lei.SEARA am luat legătura cu nepotica și fiul meu din Anglia,acolo locuiesc ei și atunci am realizat ca a fost o înșelătorie de către o persoana străină. Am sunat la Banca mea dar deja banii fuseseră transferați i contul cel fals al persoanei necunoscute. AM FOST LA POLIȚIE, AM DEPUS PLÂNGERE DAR NU S-A REZOLVAT NIMIC PÂNĂ ACUM.ASTA s-a întâmplat în vara anului trecut. Credeți că mai am vreo șansă?Ma puteți ajuta cu un răspuns, Un Sfat ceva? VA MULȚUMESC. Cu respect Maria.
Va multumesc pentru răspunsul dat.Va doresc o zi minunata.
Bună ziua,cine eliberează adeverință cu vechimea si grupa de muncă de la fosta tesatorie Relon Tex-Panduri?sector 6.Unde pot să găsesc Arhiva?? Mulțumesc anticipat celor care îmi vor răspunde.Am nevoie urgentă pentru pensionare pe caz de boală.

AlexT. a scris:

Cine elibereaza o adeverinta de vechime in cazul unei societati care nu mai exista.Itm-ul sau firma care a preluat arhiva societatii respective?