avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Activitate IRENA Mihai

Activitate IRENA Mihai

Mulțumesc!
Buna ziua! Va prezint situatia urmatoare in urma sucesiuni facute dupa bunici , matusei mele i-a revenit o camera ,restul casei trei camere fiind a tatalui meu,matusa mea refuza sa fie despagubita si spune ca va locui acolo desi nu are acces la celelalte camere. As vrea sa stiu care este calea legala si cum as putea sa o determin sa paraseasca aceasta camera. Mentionez ca tatal meu nu locuieste acolo dar el a platit toate utilitatile , as vrea sa vanda aceasta casa, dar atat timp cat matusa are ca mostenire aceasta camera nu stiu cum sa o determinam sa plece desi m-am oferit sa o despagubesc la valoarea calculata in urma sucesiunii !Multumesc!
Mulțumesc pentru răspuns! Și dacă nu a fost făcută succesiunea după soț?

Andreea Dana Fodor a scris:

Buna ziua,

Situația copiilor soțului defunctei a fost tranșată la momentul la care a fost dezbătută succesiunea dumnealui.

Acești copii nu au vocația succesorală la succesiunea defunctei care v-a lăsat testamentul, nefiind rude.

Prin urmare, nu este necesar sa-i anunțați.

Bună ziua! Am un testament și vreau sa fac succesiunea după defuncta! Precizez ca defuncta nu a avut copii biologici dar a fost căsătorită cu cineva care a avut 3 copii pe care nu i a înfiat! În urma morții soțului a moștenit partea soțului iar aceasta parte mi a fost lăsată prin testament mie! Vreau sa știu dacă la succesiune trebuie sa chem și cei 3 copii care au acte de vânzare cumpărare pe bunurile lor!