avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! Va prezint situatia urmatoare in urma ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! Va prezint situatia urmatoare in urma sucesiuni facute ...

Buna ziua! Va prezint situatia urmatoare in urma sucesiuni facute dupa bunici , matusei mele i-a revenit o camera ,restul casei trei camere fiind a tatalui meu,matusa mea refuza sa fie despagubita si spune ca va locui acolo desi nu are acces la celelalte camere. As vrea sa stiu care este calea legala si cum as putea sa o determin sa paraseasca aceasta camera. Mentionez ca tatal meu nu locuieste acolo dar el a platit toate utilitatile , as vrea sa vanda aceasta casa, dar atat timp cat matusa are ca mostenire aceasta camera nu stiu cum sa o determinam sa plece desi m-am oferit sa o despagubesc la valoarea calculata in urma sucesiunii !Multumesc!
Cel mai recent răspuns: IRENA Mihai , utilizator 20:53, 2 August 2021
Situația se rezolva în instanța printr o acțiune de ieșire din indiviziune,solicitați atribuirea imobilului către tatăl dvs cu obligatia despagubirii mătușii pt cota parte ce i revine.Discutati cu un av pt a afla costuri,durata,variante etc.
Ultima modificare: Luni, 2 August 2021
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Mulțumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire apartament nicaedith nicaedith Bunica mea locuieste intr-un ap cu 2 camere(singura) are 2 fete care mostenesc acest apartament in urma decesului bunicii. Matusa mea si mama mea nu se inteleg ... (vezi toată discuția)
Mostenire buna ziua. in urma cu 7 ani am mostenit jumatate dintr-un apartament ... GavDana GavDana Buna ziua. In urma cu 7 ani am mostenit jumatate dintr-un apartament cu 4 camere. De atunci in apartament a locuit doar matusa mea care a mostenit cealalta ... (vezi toată discuția)
Bunica vrea să îmi lase mie bunurile, dar mai are o fiică în viață. ce act putem face? Elisa08 Elisa08 Buna zia. As dori o informazioni. Bunica mea impreuna cu mine nepoata am facut taxa de sucesiune dupa moartea bunicului dupa 25 ani. Bunica vrea sa imi lase ... (vezi toată discuția)