avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 381 soluții astăzi
Forum Activitate Dany_de_vyto3

Activitate Dany_de_vyto3

Buna seara!
Care e procedura in cazul in care ,patronul la care lucrez nu mi-a platit toate contribuțiile la stat, bineînțeles după ce înainte sesizez ITM ul.
Costa ceva daca cer online celor de la ITM să-mi trimită un extras revisal cu vechimea mea??
Cât mă costă să îl acționez in instanța că să-mi recuperez anii plătiți cu 2 ore/4 ore???
Buna ziua! Aș avea și eu o întrebare la voi:cineva din familie a câștigat un voucher eMag in valoare de 1000 lei,acel voucher fiind transmis pe mail de cei care au organizat concursul ,firma Caroli Foods,iar după vreo luna cănd a dorit să-l utilizeze a avut surpriza neplăcută să vadă că el e folosit.Le a sesizat cele spuse și ei au negat că l-ar fi folosit cineva din echipa lor,dar a indrumat-o să depună plângere la poliție.
S-a deschis dosar penal și după câteva luni de ancheta s-a descoperit că ar fost un individ cu nume fals din București și acum politia a decis să se renunțe la urmărirea penală însă persoana care a câștigat voucherul a primit o citație cum că trebuie să se prezinte la tribunal și că e de acord sa se renunțe la urmărirea penală.
Intrebarea e daca nu se va prezenta la proces i se poate întâmpla ceva(gen amenda penală sau altceva mai grav),zic asta că ea nu e in țară și nu ar veni deoarece își va pierde locul de munca pentru un caz pierdut/nerezolvat.
Aștept răspuns.