avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 410 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua! Aș avea și eu o întrebare la voi:cineva ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua! Aș avea și eu o întrebare la voi:cineva din familie ...

Buna ziua! Aș avea și eu o întrebare la voi:cineva din familie a câștigat un voucher eMag in valoare de 1000 lei,acel voucher fiind transmis pe mail de cei care au organizat concursul ,firma Caroli Foods,iar după vreo luna cănd a dorit să-l utilizeze a avut surpriza neplăcută să vadă că el e folosit.Le a sesizat cele spuse și ei au negat că l-ar fi folosit cineva din echipa lor,dar a indrumat-o să depună plângere la poliție.
S-a deschis dosar penal și după câteva luni de ancheta s-a descoperit că ar fost un individ cu nume fals din București și acum politia a decis să se renunțe la urmărirea penală însă persoana care a câștigat voucherul a primit o citație cum că trebuie să se prezinte la tribunal și că e de acord sa se renunțe la urmărirea penală.
Intrebarea e daca nu se va prezenta la proces i se poate întâmpla ceva(gen amenda penală sau altceva mai grav),zic asta că ea nu e in țară și nu ar veni deoarece își va pierde locul de munca pentru un caz pierdut/nerezolvat.
Aștept răspuns.
Buna ziua. Nu trebuie sa se prezinte. Nu se intampla nimic. Citarea persoanei vatamate e procedura standard.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drogurile ''legale'' - pe internet betivul betivul Urmaresc un sait de concursuri online,www.konkurs.ro,si am neplacuta surpriza sa vad ca acest sait face publicitate unui sait (hashas.ro) care vinde ierburi ... (vezi toată discuția)
Pot fi obligat sa dau declaratie Csongor89 Csongor89 Am avut o surpriza neplacuta cumparand un telefon de la un 'prieten',mie mi a zis sa o incerc sal folosesc o zii dupa care daca imi place sa-i dau banii,am ... (vezi toată discuția)
Confirmare renutarea urmariri penale silviatobias silviatobias Buna ziua am o intrebare si as dori sa mi raspunda un avocat sotul meu are o infatisare la tribunal luna aceasta unde este incadrat la leg 318 alin 12 adica ... (vezi toată discuția)