avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Drogurile ''legale'' - pe Internet
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Drogurile ''legale'' - pe Internet

Urmaresc un sait de concursuri online,www.konkurs.ro,si am neplacuta surpriza sa vad ca acest sait face publicitate unui sait (hashas.ro) care vinde ierburi ''legale'' prin promovarea unui concurs la care se pot castiga 0,5 grame de MARACUCA!! In primul rand ca organizatorii concursului (hashas.ro) nu publica un REGULAMENT,nu se zice cine poate participa,ce-i aia ''maracuca'',etc.Nu stiu baza legala prin care se pot organiza astfel de concursuri ! Intrebarea mea este : daca fiul meu,minor,CASTIGA 0,5 grame din respectiva porcarie si o fumeaza(bea,injecteaza,etc) si ajunge la spital sau moare,cine raspunde de acest lucru?? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters47264 , utilizator 16:40, 12 Iunie 2010
domnule draga,pai nu raspunde nimeni.eu am trecut printr-o situatie similara si pana nu s-au interzis plantele etnobotanice nu am scapat de calvar.(la etajul 1 al cladirii,eu locuind la parter a functionat un astfel de club).asa ca mizati pe calitatile si educatia copilului d-voastra.multa bafta.
Draga doamna
Ce imi spuneti dumneavoastra se intampla la parterul blocului.Ce spun eu e PUBLIC,national..
Am intrat si eu pe acolo .Nu am gasit vreun regulament. Erau niste comentarii ....Nu stiu cine poate fi tras la raspundere ,cert este ca acest tip de concursuri sunt greu de controlat si de descoperit cine coordoneaza totul. Cert, copiii trebuie tinuti departe de internet cand sunt singuri acasa .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Respins la concurs - exista o solutie juridica viabila? mikas mikas Sotul meu lucreaza ca subofiter in cadrul MJ, absolvent Drept, si a sustinut in vederea participarii la un concurs de ocupare posturi ofiter o examinare ... (vezi toată discuția)
Interzicere etnobotanice Cabinet de Avocat Cabinet de Avocat "Stan Petru Radu" [b]Radio Zu da panica la etnobotanica. Iubim Viata![/b] Sub aceasta deviza, astazi 14 februarie 2011 ora 13 in Piata Victoriei va avea loc protestul ... (vezi toată discuția)
Pareri concurs avocatnet.ro Gavril Gavril Am postat mesajul asta si la concursuri, insa ma vad nevoit sa fac un topic la aceasta chestiune, mai ales ca se incadreaza mult mai bine la aceasta sectiuni. ... (vezi toată discuția)