functionar public
Intrebarea mea este daca este legal sa indeplinesc doua norme pe asistenta sociala care implica un volum foarte mare de munca si responsabilitate , plus functia de responsabil de mediu. Chiar este legal sa indeplinesti atributii pentru 3 posturi pe un salariu? Pana unde se poate merge cu delegarea atributiilor. Sa tinem un salariat cu 4000 lei pt tot statul de functii atunci?
Buna ziua, am si eu o problema.
ma numesc sapunaru Cleopatra si sunt incadrata in functia de consilier autoritate tutelara in compartimentul de asistenta sociala al unei primarii . Din luna ianuarie 2023 colega mea s-a imbolnavit si se afla in concediu medical . De atunci eu am realizat si activitatile ei ftot sparand sa se intoarca la serviciu. Acum am aflat ca postul ei a fost declarat vacant din luna februarie 2023 si mie nu mi s-a comunicat acest lucru. Acum institutia vrea ca eu sa-i preiau atributiile colegei. Precizez ca am deja atributii pe mediu si oarecum biblioteca. Intrebarea mea este daca pot refuza aceste atributii si cum ar trebui sa procedez. va multumesc