avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 641 soluții astăzi
Forum Activitate pfataxinicolae

Activitate pfataxinicolae

Am luat legatura astazi cu un avocat, mi-a spus ca nu imi trebuie asigurare pentru a actiona in instanta si sansele de castig mi-a spus ca sunt 100%. Urmeaza sa decid in urmatoarele zile solutia cea mai buna
Si in acest caz, neavand asigurare, pot recupera banii de la vecinul de deasupra? Se va ajunge in instanta oricum deoarece nu ne putem intelege
Buna ziua! Referitor la problema pe care am postat-o cu 2 zile in urma www.avocatnet.ro/forum/discu...

Astazi am depus o cerere la asociatia de locatari, am primit numar de inregistrare, iar administratorul i-a spus vecinului de deasupra ca teava ii apartine si trebuie sa suporte cheltuielile sau sa o repare, din nou vecinul sustinand contrariul.

Acum as mai avea o intrebare: din informatiile vecinilor din bloc ar trebui sa am asigurare pe locuinta. Este adevarat, am nevoie de o asigurare pe locuinta? Momentan nu detin una.

Multumesc tuturor pentru ajutor. Imi cer scuze, nu stiam cum sa continui in vechea intrebare asa ca am pus alta.
Buna ziua! A intervenit o problema in blocul unde locuiesc la instalatia de canalizare ( sifon ) a vecinului de deasupra. Teava de scurgere a sifonului vecinului trece prin baia mea si intra in canalizarea principala de 110.
Teava sifonului s-a fisurat, iar eu sustin 100% ca cheltuiala reparatiei ii revine vecinului de deasupra, el sustin dimpotriva, ca eu trebui sa suport cheltuila reparatiei, deoarece apa curge la mine si nu la el.

Cine are dreptate in situatia de fata? Multumesc!