VA ROG FRUMOS DACA MA POATE AJUTA CINEVA CU UN CONTRACT DE CREDIT DIN AUSTRIA SAU DIN ALTA TARA A UE SI MI-L POATE TRIMITE LA ADRESA DE EMAIL: masinameaeata@yahoo.com
Am nevoie de un contract de credit din UE in instanta ca sa pot demonstra diferenta majora de dobanda existenta intre contractele de credit din Romania fata de cele existente in UE. Stiu ca Italia este printre cele mai scumpe tari din UE cu dabanzi la contractele de credit de 2,5% la CHF, iar la noi in Romania acestea ajung la 7-8%. De aceea rog frumos un roman care este stabilit in UE sa-mi trimita si mie pe email un contract de credit din UE.
Va multumesc frumos!=D>
AVLIL, in poza de la avatarul tau ai ales sa-ti schimbi lookul doar pentru a arata ca nu esti blonda???
Numele sau id-ul ales de tine AVLIL, nu este cel mai indicat, cred ca ti se potriveste mai bine DEVIL.
Nu exclud eventuale greseli gramaticale pe care le-am facut in textul scris de mine, de altfel nici nu am dat importanta textului in sine, mesajul este important pentru mine si cred ca pe tine tocmai asta te deranjeaza, iar daca ai si raspuns la el, inseamna ca pana si tu l-ai inteles!
Sigur, este explicabil motivul pentru care raspunzi tarziu la doua zile de la postarea enuntului meu, pana acum ati fost ocupati cu corectarea lucrarilor si acum cand a aparut primul mesaj negativ pe forum, incercati din rasputeri sa-l discreditati, dar mai rau va afundati!
Unde scrie ca daca observ nereguli sau fraude dupa desfasurarea unui examen, trebuie sa informez comisia centrala?
Daca se descopera fraude in desfasurarea unui examen nu comisia centrala trebuie sesizata, ci politia si parchetul care sa ancheteze si sa traga la raspundere penala persoanele care se fac vinovate de publicarea raspunsurilor la grile inainte de iesirea candidatilor din sali.
De ce nu ati publicat raspunsurile la grile chiar dupa ce candidatii au intrat in sala de examen?
Nu de alta, dar, ma inscriam si eu la examen si chiar daca nu sunt de profesie jurist, garantat luam punctajul maxim, fara sa deschid cartea.
Sunt multi care stiu metoda, prin urmare informeaza-ti stafful ca nu sunteti deloc inovatori, imi pare rau ca nu am avut ce trebuie la mine cand am intrat in sala de examen, asta pentru ca sincer nu ma asteptam ca la acest nivel sa se faca ce toata lumea a vazut: publicarea raspunsurilor la grile, desi anumiti candidati nu iesisera din sali, oare de ce=D>?
Sincer ma amuza opinia ta, cum ca este normal sa se publice raspunsurile la subiecte inainte de iesirea candidatilor din sala, intrucat ora de incepere in sali a fost diferita!!!!
Daca ai urmarit subiectul scandalului in care este implicat selectionerul Romaniei, care transmitea imagini in afara salii si o persoana din afara ai spunea ce sa faca, ai vede ca este o mare asemanare. Inca odata sustin cu tarie ca atunci cand am intrat eu in sala se copia, nu stiu daca dupa ciorne sau prin comunicatii externe cu alte persoane din afara, dar stiu sigur ca se copia.
Am prea mare experienta ca sa ma insel si poate ma insel cu privire la o persoana sau doua, dar nu la zece, se vede pe mimica fetei persoana care copiaza, este speriata, tresare, se inroseste, sunt multe poate prea multe similitudini.
Si ca tacamul sa fie complet, nu uita ca asa cum am spus mai sus(dar chipurile, nu ai citit toate interventiile, asta ca sa pari ca esti independenta si nu faci parte din sistem, dar pentru ca tot mi-ai prezis ca stiu ce au de gand oamenii, uite ca si la tine intuiesc ca esti parte a sistemului ticalosit si il aservesti prin toate mijloacele, pentru ca nu-i asa: cine se aseamana se aduna!!!).
La final am sa-ti aplic si lovitura decisiva, dar argumentat, eu sunt mai conservator si-mi plac argumetele (din pacate pentru tine!): ce-i din amfiteatrul unu de la parter din Universitatea Titu Maiorescu, au avut ca ora de finalizare a lucrarilor ora 14.10.
Poti tu sa-mi explici te rog, ca nu inteleg:O, ce cautau in sala cele zece persoane la ora 14.30?
Mentionez ca intre ora 14.00 si ora 14.30 cei de la poarta, nu au permis intrarea in universitate, ci doar iesirea prin spate a candidatilor, iar intrarea s-a permis numai dupa ce portarii au constatat ca au trecut douazeci de minute de la finalizare examenului si nu mai iesea nimeni din salile de examen.
Cei care au dat examen in amfiteatrul unu parter la Universitatea Titu Maiorescu, pot confirma ca ora 14.10 a fost ora limita stabiliata de comisia de supraveghere pentru formularea raspunsurilor la intrebari si stiu asta de la persoana cu care eu am venit si a sustinut examenul in acest amfiteatru.
Prin urmare, nimeni nu ma poate convinge ca lucurile stau in cu totul alta lumina decat am vazut singur cu ochii mei, cel mult poti fi credibila pentru cei naivi, care inca mai cred asa cum recunosc ca am crezut si eu la inceputul examenului in corectitudinea examinatorilor, asta a fost si motivul pentru care nu am luat cu mine aparatul de filmare, pentru ca daca il luam, acum probabil ca dadeai cu subsemnatul pe la DNA.
In rest nu am sa-ti raspund tie care este subiectul si predicatul in propozitie, probabil ca nu ai auzit ca sunt si propozitii eliptice de subiect si predicat.
In privinta greselilor mele gramaticale, eu nu am inteles ce ai vrut tu sa spui in fraza :"Iin orice sala in care..."; dar sti cum se spune: "este mai usor sa vezi paiul din ochii altuia, decat barna din ochii tai"=D>
Pentru ca am vazut ca au fost persoane care nu au inteles, atat pana in ora 14.00, cat si dupa ora 14.00 din alte sali de clasa sau amfiteatre s-a permis iesirea cu grilele cu enunturile celor 100 de intrebari. Probabil ca multi dintre voi o sa-mi ziceti, bun si ce-i cu asta???
In primul rand la un examen o regula care se aplica intr-o sala trebuie respectata in toate celelalte sali, altfel nu mai este regula, iar alti candidati se pot considera discriminati pentru ca nu au avut parte de acelasi tratament.
In al doilea rand, acest avantaj comparativ chiar a existat:La ora 14.12 minute au fost afisate baremul la grile, cei care au avut foile cu intrebarile au putut confrunta raspunsul lor cu baremul in acel moment si nu uletrior.
Dar chestiunea cea mai intersanta vine acum:
Este permis ca la un examen sa afisezi raspunsurile(baremul), atata timp cat candidatii nu au finalizat raspunsurile la intrebarile din grile si acestia se afla inca in sali?
Ce ma impiedica pe mine sau pe oricare din voi sa comunicati direct printr-un mijloc de comunicare nevizibil la vedere raspunsurile din grile celui din sala, care inca nu iesise din examen????
Este foarte greu, daca nu chiar imposibil ca un candidat din sala de examen sa puna o intrebare unei persoane din afara, fara sa fei auzit din sala de examen, dar este extrem de simplu si de usor sa comunici unei persoane din sala de examen care nu a iesit inca de la examen, raspunsurile care sunt afisate afara pe usa si asta fara sa fii auzit absolut de nimeni(persoana din inetrior nu trebuie sa vorbeasca trebuie doar sa asculte raspunsurile si sa le bifeze pe cele corecte). Sunt tare curios sa aflu si voi afla, cati din amfiteatrul 1 de la parter din Universitatea Tutu Maiorescu au trecut testul grila? De fapt, stiu raspunsul dar nu este decat o coincidenta !!!!
@parole. Eu am intrat in amfiteatrul 1 la ora 14.30 si nu la ora 14.10 si chiar nu are importanta daca cei care erau acolo copiau, sau raspundeau corect la grile! Ideea este ca un examn se incepe la o anumita ora si aceasta ora este valabila pentru toti(ora de incepere a examnenului este stabilita de comisia centrala de examinare) si nu ai voie sa publici baremul pana nu termina toti de predat raspunsuile la grile, altfel nu mai este examen.
Eu nu pot confirma ca ei copiau, pentru ca nu am vazut grilele in fata lor, dar am vazut ca scriau de zor pe foile de raspuns la grile si in momentul in care am intrat in sala aproape toti sau oprit din scris(si asta a fost mirarea mea, pentru ca eu nu ma asteptam sa mai gasesc pe cineva in sala de examen. Eu nu stiu daca cineva stie cum se organizeaza un examen, dar sunt doua momente foarte importante si anume:
1. nu ai voie sa publici raspunsurile pana nu finalizeaza toti examenul si se predau raspusurile la comisia de supraveghere.
2. nu ai voie sa publici baremul pana cand comisia de supraveghere nu intocmeste procesul verbal cu toate lucrarile predate catre comisia centrala, iar aceasta valideaza numarul de formulare din procesul verbal.
Acesti doi pasi nu au fost respectati si nimeni nu poate garanta ca o foaie cu raspusurile la grile ale unui candidat nu poate fi inlocuita, chiar acolo unde se poate adica la comisia de supraveghere(raspuns pentru @ ciprianhades: "cica noaptea pe fulgeratura atuncea caii se fura si sti de ce? ca este mai multa liniste!" prin urmare este putin probabil ca cei din comisia centrala sa faca fraude, ca nu au interes, stai linistit ca daca ei vor sa-si puna oamenii in functii o fac si fara INM, mai mult cred ca o fac numai fara INM(nu au interesul sa piarda doi ani degeaba) Asa ca aranjamentele se fac la comisia de supraveghere si ele se fac nu atunci cand toti sunt ochii pe tine, ci atunci cand naivii pleaca crezand ca au dat lovitura:P. iar baietii destepti, adica cei cu coronita stau sa-si primeasca laurii=D>.
Eu nu am dat examen de intrare la INM, am alta meserie, dar am fost cu cineva la acest examen si nu mi-a venit sa cred ce am vazut.
Au fost doua lucruri pe care le-am vazut si am ramas socat, nu am crezut ca la acest examen unde sunt atatia candidati se poate intampla una ca asta.
In primul rand au fost sali de examen de unde candidatii au iesit cu grile de raspusuri asupra lor si in alte sali de examen, candidatii nu au fost lasati sa ia cu ei aceste grile, motivandu-se ca dupa ce se termina examenul pot intra si lua de pe hol grilele cu raspunsuri.
Intrucat persoana care a dat examen era extenuata dupa examen, m-am dus eu sa iau grilele de pe hol, intrucat ei nu i s-a permis sa iasa afara cu grilele. Prin urmare examenul s-a terminat in jurul orei 14.10 cand au fost afisate si raspunsurile la grile afara si ni s-a permis sa intram pe hol sa luam grilele la ora 14.30. Intrucat nu stiam exact unde se afla aceste grile, din greseala am intrat in Amfiteatrul 1 la parter la Universitatea Titu Maiorescu unde a dat examen cunostinta mea, iar in sala am dat peste aproximativ 10 persoane care completau de zor la gilele cu raspunsuri. La momentul in care m-au vazut ca am intat in Amfiteatrul 1 de la parter din cadrul Universitatii Titu Maiorescu sau speriat, iar presedinta comisiei cred ca era ma intrebat ce caut acolo si cum mi s-a permis mie accesul in amfiteatru. A urmat un intreg scandal, a venit la mine o femeie blonda care s-a prezentat ca este persoana responsabila de relatia cu presa si cand i-am spus ce am vazut acolo a negat si ma intrebat daca pot dovedi ceea ce afirm(imi pare extrem de rau ca nu am avut norocul sa am asupra mea un aparat foto, intrucat daca aveam faceam poze si aveam si ora la care am facut respectivele poze si asteptam acum explicatiile de la INM). Dupa ce a vazut fata asta blonda ca m-am prins ce faceau ei acolo, ma rugat la inceput politicos sa o insotesc la comisia centrala si i-am raspuns ca nu vreau sa merg, intrucat nu am de ce, a insistat si mi-a cerut dovezi sau sa-i spun numele persoanei cu care venisem eu si care a participat la examen si sa mergem impreuna la comisia centrala(desi persoana cu care venisem eu nu avea nici o implicare in acest scandal). Am iesit afara, desi insista sa raman inauntru, a incercat sa cheme bodyguarzii, ia strigat dar nu au fost pe acolo(nu stiu exact unde se aflau, intraucat vroia sa ma impiedice cu orice pret sa ies afara din cladire, deoarece vazusem ce sa intamplat acolo), ma urmat si a incercat sa ma legitimeze. Nu stiu daca citeste aceste randuri vreo persoana de la intrarea in Universitatea Titu Maiorescu, dar dupa ce am iesit afara eu am intrebat in stanga si-n dreapta daca stie cineva a vazut persoane iesind afara cu grilele cu raspunsuri si o fata de langa mine cand am intrebat-o a confirmat si ea. Atunci a incercat pentru ultima data sa ma faca sa intru din nou in cladire si sa mergem chipurile la comisia centrala(in realitatea aveau de gand sa ma santajeze, deja ma amenitasera ca am intrat ilegal in caldire si ca nu aveam ce cauta acolo, ai deranjasem din copiat:O). Ma rugat sa astept putin ca revine si rezolva problema, dar sa nu plec, in realitate aveau de gand sa-mi insceneze ceva. Bineanteles ca am plecat, dar va spun ca singurul lucru pe care-l regret este ca nu am avut asupra mea un aparat foto, intrecat as fi vrut sa postez pozele pe internet sa vedeti cum se ia examenul de la INM.=D>