avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 401 soluții astăzi
Forum Activitate wowgurl

Activitate wowgurl

Răspuns la discuția ajutor!!!
S-a rezolvat problema,va multumesc frumos.Am facut cerere de indreptare a erorii materiale iar astazi am citit pe siteul portal just la nr.de dosar si instanta dispune prin incheiere: admiterea cererii formulate si completeaza sentinta cu continutul tranzactiei incheiate intre parti.
Nu este nimic necurat la mijloc.Este vorba de un imobil la tara,casa parinteasca a fost in cote egale de 1/2 a doi frati.Unul din ei este tatal meu.Acesta ,adica tata l-a despagubit pe fratele sau in fata instantei cu suma de 10.000 euro ramanandu-i toata casa.Tranzactia s-a semnat in fata instantei de judecata.
Am sa scriu exact cum scrie in sentinta:"Dispune iesirea din indiviziune a partilor conform tranzactiei incheiate de parti si care face parte integranta din prezenta hotarare."
Dar lipseste tranzactia ,invoiala.Trebuia sa copieze toata invoiala acolo in dispozitiv.Nu pot eu atasa tranzactia la sentinta,sau pot?Va multumesc
Este hotararea comunicata acasa, nu este solutia data pe portal just.
Discuție ajutor!!!
Va rog sa ma ajutati si pe mine!!!!!Am incheiat o tranzactie intr-un proces de partaj .Hotararea instantei nu cuprinde intreaga invoiala dintre parti conform art.272 cod procedura civia.Scrie doar ca ia act de tranzactia incheiata intre parti si admite iesirea din indiviziune conform invoielii dintre parti.Nu este trecuta in dispozitiv invioala dintre parti , nici faptul ca i-am dat 10.000 euro paratului si el mi-a lasat mie imobilul.Oare in dispozitivul hotararii nu trebuia trecuta toata tranzactia?Eu ce fac merg sa ma intabulez si atasez la hotarare tranzactia?Cine o sa creada ca actul de tranzactie este cel de care ia act instanta prin sentinta?Sa fac cerere de indreptare a erorii materiale?Motive de recurs nu am.Cred ca nu amX-(
in urma unei relatii de concubinaj partenera mea a dat nastere unui copil care in acest moment are 1 an si 4 luni. Copilul s-a nascut in Canada, in certificatul de nastere la rubrica tata nu apare numele meu deoarece eu nu am putut recunoaste copilul in acel moment fiind in Romania pentru o perioada scurta de timp. Ulterior ne-am intors impreuna in Romania si ea a plecat de la domiciliul nostru comun si a lasat copilul in grija mamei mele in Romania.Intre timp eu am incercat sa obtin certificatul de nastere romanesc pentru copil, am dat o declaratie la notar si am recunoscut copilu dar cei de la starea civila nu vor sa faca aceasta mentiune(ca eu sunt tatal) in certificatul de nastere.Intre timp mama copilului s-a intors si vrea sa plece cu copilul din tara,ce actiune pot face in instanta ca sa-mi recunosc copilul inainte ca ea sa plece din tara cu el?In acest moment copilul este la mama mea si nu vreau sa -l las sa plece cu ea.I-l pot recunoaste prin instanta?Ea spune acum ca nu este al meu dar eu stiu ca minte , noi am stat mult timp impreuna,copilul seamana foarte bine cu mine.Va multumesc.