avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1215 soluții astăzi
Forum Activitate Ana maria25

Activitate Ana maria25

Ma puteți ajuta îndruma? Mulțumesc

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Fără avocat nu prea aveti cum să rezolvați un astfel de proces,să vă redacteze macar acțiunea,apoi faceți o cerere de ajutor public judiciar etc.Oricum dvs nu aveți nici o calitate doar bunica poate să facă demersuri.

O am redactata. Ajutor public judiciar unde fac ce fac. Bunica e nedeplasabila.

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Fără avocat nu prea aveti cum să rezolvați un astfel de proces,să vă redacteze macar acțiunea,apoi faceți o cerere de ajutor public judiciar etc.Oricum dvs nu aveți nici o calitate doar bunica poate să facă demersuri.

Bună ziua! Doresc sa depun actele pt intentarea unui proces pt recuperarea unei locuințe care bunica a lăsat-o cuiva cu contract de întreținere, ea fiind în viata acum, nu știu cum sa procedez la judecătorie mi sa spus ca trebuie sa vina bunica sa lase actele sau sa le trimit prin posta. Cum sa procedez primi pași sunt disperata ca rămân în strada cu copilul, specific ca cel din contract nu a trecut pe aici de 6-7 ani și nu sa implicat cu nimic. Multumesc
Buna ziua!bunica mea are o garsoniera care a făcut credem vânzare cumpărare cu clauza de întreținere dar acea persoana nu a mai venit de 6 ani,am sp credem deoarece actele sunt la el.de unde pot scoate un duplicat sa vedem ce conțin actele,adresa notarului nu o cunoastem?ce șanse avem sa recuperăm casa?vă mulțumesc sunt disperata că rămânem pe străzi