avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1240 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua! Doresc sa depun actele pt intentarea unui ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua! Doresc sa depun actele pt intentarea unui proces ...

Bună ziua! Doresc sa depun actele pt intentarea unui proces pt recuperarea unei locuințe care bunica a lăsat-o cuiva cu contract de întreținere, ea fiind în viata acum, nu știu cum sa procedez la judecătorie mi sa spus ca trebuie sa vina bunica sa lase actele sau sa le trimit prin posta. Cum sa procedez primi pași sunt disperata ca rămân în strada cu copilul, specific ca cel din contract nu a trecut pe aici de 6-7 ani și nu sa implicat cu nimic. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Ana maria25 , utilizator 15:17, 28 Octombrie 2021
Poate va ajuta pasii de mai jos
[ link extern ] /

Sau va indruma un avocat...
Fără avocat nu prea aveti cum să rezolvați un astfel de proces,să vă redacteze macar acțiunea,apoi faceți o cerere de ajutor public judiciar etc.Oricum dvs nu aveți nici o calitate doar bunica poate să facă demersuri.
O am redactata. Ajutor public judiciar unde fac ce fac. Bunica e nedeplasabila.

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Fără avocat nu prea aveti cum să rezolvați un astfel de proces,să vă redacteze macar acțiunea,apoi faceți o cerere de ajutor public judiciar etc.Oricum dvs nu aveți nici o calitate doar bunica poate să facă demersuri.

Ma puteți ajuta îndruma? Mulțumesc

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Disperat imi vreu copilul adrain adrain sunt disperat vreau sa ma omor nu mai pot trai fara copil am facut foarte multe greseli si nu mai pot o sa ma omor nu mai pot ajutatima va rog (vezi toată discuția)
Pensie întreținere AliDan28 AliDan28 Bună ziua Va rog sa ma ajutați cu un model de cerere de chemare în judecata pentru de întreținere a copilului Eventual dacă ma poate ajuta cineva cu ... (vezi toată discuția)
Apel la o succesiune Claudiu101913 Claudiu101913 Am făcut apel la o succesiune iar in termen de 10 zile îmi cere sub sancțiunea anulării cererii sa achit o taxa de timbru in valoare de 1132 ron iar eu nu ... (vezi toată discuția)