avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1830 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie întreținere
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie întreținere

Bună ziua
Va rog sa ma ajutați cu un model de cerere de chemare în judecata pentru de întreținere a copilului
Eventual dacă ma poate ajuta cineva cu pașii de urmat, pt ca din păcate nu imi permit avocat
Va mulțumesc
Cel mai recent răspuns: AliDan28 , utilizator 14:43, 16 Septembrie 2019
Contractați servicii avocațiale doar pt redactare, nu există modele decât cele de pe internet dar au scopul de a-i ajuta pe juriștii aflați la început de carieră, nu să fie folosite de justițiabili!
Dacă nu vă permiteți un avocat, încercați să obțineți un ajutor public judiciar, astfel încât un avocat din oficiu să vă redacteze cererea!
Vorbiti cu un avocat care sa va ia un onorariu decent pentru redactarea actiunii sau macar sa va accepte plata esalonata a onorariului.
Trebuie sa stiti ca toate aceste cheltuieli le puteti recupera de la tatal copilului, fiind obligat de instanta sa vi le restituie
Mulțumesc
Ma puteti contacta in privat sa va acord indrumare gratuita
Mulțumesc

Cabinet Avocat a scris:

Ma puteti contacta in privat sa va acord indrumare gratuita

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caut model chemare in judecata pentru iesire din indiviziune ... pvstefanes pvstefanes caut model chemare in judecata pentru iesire din indiviziune teren agricol (vezi toată discuția)
Va rog sa ma ajutati- divort cu minor mihaela342014 mihaela342014 Buna seara, Sunt casatorita si avem un copil minor de 2 ani. De cateva luni sotul meu bea foarte mult, salariul il cheltuie mai mult pe bautura, nu vine ... (vezi toată discuția)
Intampinare maciupiciu11 maciupiciu11 cum se face o intampinare pentruevacuare de urgenta? avem si doi copii minori care nu sunt mentinuti de catre reclamant. ma puteti ajuta cu un model? (vezi toată discuția)