avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 674 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Apel la o succesiune
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Apel la o succesiune

Am făcut apel la o succesiune iar in termen de 10 zile îmi cere sub sancțiunea anulării cererii sa achit o taxa de timbru in valoare de 1132 ron iar eu nu dispun momentan de acești bani...ce pot face ?....mai am 3 zile la dispoziție
Cel mai recent răspuns: Claudiu101913 , utilizator 18:39, 24 Februarie 2020
Sau va împrumutați cu.bani de la prieteni ,rude sau sa faceti cerere ajutor public judiciar care probabil o sa fie respinsă daca nu.sunteti foarte pauper.
dacă nu plătesc acești bani calea de atac nu este admisa?...pot cere sa plătesc eșalonat la finalul procesului sau pe parcursul acestuia
Ultima modificare: Luni, 24 Februarie 2020
Claudiu101913, utilizator
Daca nu platiti in termenul stabilit apelul o sa fie respins ca netimbrat.Puteti formula cerere ajutor public judiciar dar va trebui să depuneti acte cu veniturile realizate,de la ANAF ca nu aveti imobile închiriate etc.Oricum prea mult timp nu mai aveti asa ca mergeți urgent la un avocat cu adresa primită și discutati ce variante aveti.
In calitate de avocat ce variante mi ați sugera?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Variante va sugerează avocatul căruia îi achitați o consultație,care discuta cu actele in fata,căruia îi spuneti ce situație financiară aveti pt a aproxima daca aveti sau nu sanse la ajutor public judiciar etc.In primul rand ar trebui să analizați daca aveti vreo sansa in apel pt ca pierdeți și taxă de timbru și poate va obliga partea adversă la cheltuieli .

Alte discuții în legătură

Pot obtine o amanare? dmdc dmdc maine,la prima ora, am un proces(rezolutiune) si trebuia sa platesc taxa judiciara de timbru(1000 ron),sub sanctiunea anularii cererii.Am uitat!Ce mai pot ... (vezi toată discuția)
dezbatere succesiune buna ziua. lamuriti-ma va rog intr-o problema. sunt unica mostenitoare ... seceleanugina seceleanugina Buna ziua. Lamuriti-ma va rog intr-o problema. Sunt unica mostenitoare a unui apartament cu doua camere ramas in urma decesului parintilor mei unde si locuiesc ... (vezi toată discuția)
Solutionarea unei successiuni in instanta - taxa foarte mare sitea_err sitea_err Ce solutii exista pentru rezolvarea unei successiuni in instanta intrucat una dintre parti nu doreste, sub nicio forma, rezolvarea la notar, (disputa fiind un ... (vezi toată discuția)