Am făcut apel la o succesiune iar in termen de 10 zile îmi cere sub sancțiunea anulării cererii sa achit o taxa de timbru in valoare de 1132 ron iar eu nu dispun momentan de acești bani...ce pot face ?....mai am 3 zile la dispoziție
Variante va sugerează avocatul căruia îi achitați o consultație,care discuta cu actele in fata,căruia îi spuneti ce situație financiară aveti pt a aproxima daca aveti sau nu sanse la ajutor public judiciar etc.In primul rand ar trebui să analizați daca aveti vreo sansa in apel pt ca pierdeți și taxă de timbru și poate va obliga partea adversă la cheltuieli .
am citit ca sunt scutiți de la plata taxei de timbru funcționarii publici cu statut special...in acest caz taxa judiciara de timbru este asimilata conflictului de munca...fratele meu este funcționar public cu statut special...exista aceasta posibilitate de a fi scutit de plata taxei de timbru judiciar?
Asta ar fi culmea după pensii speciale, unii mai speciail ca altii sa mai fie si scutiri de acest gen adică sa fiti mai presus decat alte categorii de justitiabili.Imi e clar acum aveti salariul bun doar sunteti "special" deci nu va încadrați pt ajutor public judiciar iar textul de lege la care faceti vorbire nu are nici o legatura cu un proces de genul în genul celui în care sunteți parte.Succes
Am întrebat fiindcă fratele meu este și el parte din dosar in acest dosar fiind trei succesori ...nicidecum concluzia care ați tras o Dvs...in alta ordine de idei nu mai întrebam dacă eu eram in postura de funcționar public cu statut special.Mersi frumos oricum pentru informațiile date și pentru timpul pe care Dvs l ați pierdut aici
Pot obtine o amanare?
dmdc
maine,la prima ora, am un proces(rezolutiune) si trebuia sa platesc taxa judiciara de timbru(1000 ron),sub sanctiunea anularii cererii.Am uitat!Ce mai pot ... (vezi toată discuția)