avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1212 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua!bunica mea are o garsoniera care a făcut ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua!bunica mea are o garsoniera care a făcut credem vânzare ...

Buna ziua!bunica mea are o garsoniera care a făcut credem vânzare cumpărare cu clauza de întreținere dar acea persoana nu a mai venit de 6 ani,am sp credem deoarece actele sunt la el.de unde pot scoate un duplicat sa vedem ce conțin actele,adresa notarului nu o cunoastem?ce șanse avem sa recuperăm casa?vă mulțumesc sunt disperata că rămânem pe străzi
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:36, 22 Iulie 2021
Cereti un buletin de informare de la ocpi sa vedeti a cui e casa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am nevoie de indrumare ! Confidential_1 Confidential_1 Intrebarile mele sunt oarecum simple. Bunicii mei au o garsoniera si au trecut-o pe numele mamei mele cu o clauza,sa poata beneficia de ea doar dupa moartea ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare cumparare clauza intretinere ContSters185207 ContSters185207 bunica a facut un contract de vanzare cumparare cu un unchi.dupa incheierea contractului bunica are o indoiala ca perioada de ingrijire era doar de 3 luni de ... (vezi toată discuția)
Ce pot face sa obtin actele de mostenire + rezolva probleme? codec codec Cazul este urmatorul: - bunicii mei au lasat mostenire (casa+terenuri) tatalui meu acum 10+ ani. - in acel moment mama si tatal meu erau divortati. - la ... (vezi toată discuția)