avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 956 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract vanzare cumparare clauza intretinere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract vanzare cumparare clauza intretinere

bunica a facut un contract de vanzare cumparare cu un unchi.dupa incheierea contractului bunica are o indoiala ca perioada de ingrijire era doar de 3 luni de zile fara alte obligatii.este posibil ca un notar sa incheie un asemenea act sau bunica se inseala din cauza varstei?:">
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 23:02, 19 Ianuarie 2011
a incheiat un contract de vanzare-cumparare cu clauza de intretinere? aceasta clauza de regula opereaza pe toata durata vietii persoanei intretinute.
poate se inseala, dar se poate si ca aceasta clauza sa fi fost trecuta in felul acesta...;) cred ca e bine sa o luati pe bunica si sa mergeti la notarul unde a incheiat acest contract si sa solicite o copie.Dupa ce vedeti documentul va puteti clarifica nedumerirea...:yes:
Depinde cum s-au inteles...dar mi se pare o durata cam mica, e bine sa obtineti un duplicat al contractului sa vedeti concret. De obicei intretinerea e viagera - pana la decesul persoanei intretinute, dar se poate stabili perioada si printr-o intelegere amiabila.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot schimba numele proprietarului unui imobil ? andrej andrej Buna ziua. Bunicii mei, care au peste 80 de ani fiecare, s-au decis sa treaca imobilul (apartament bloc) pe numele meu. Apartamentul nu are cadastru si ... (vezi toată discuția)
Mostenire monica_elena monica_elena Bunica mea a avut trei copii. O sora mai mare, care a murit acum un an, mama si un frate, care traiesc. Bunica este unic proprietar, bunicul meu este mort ... (vezi toată discuția)
Acte de proprietate afrigioi afrigioi Socrul meu a cumparat in 1998 un teren de 5000 mp. proprietarul i-a dat actul de proprietate in original, un act de vanzare cumparare de mana - semnat si de ... (vezi toată discuția)