bunica a facut un contract de vanzare cumparare cu un unchi.dupa incheierea contractului bunica are o indoiala ca perioada de ingrijire era doar de 3 luni de zile fara alte obligatii.este posibil ca un notar sa incheie un asemenea act sau bunica se inseala din cauza varstei?:">
poate se inseala, dar se poate si ca aceasta clauza sa fi fost trecuta in felul acesta...;) cred ca e bine sa o luati pe bunica si sa mergeti la notarul unde a incheiat acest contract si sa solicite o copie.Dupa ce vedeti documentul va puteti clarifica nedumerirea...:yes:
Depinde cum s-au inteles...dar mi se pare o durata cam mica, e bine sa obtineti un duplicat al contractului sa vedeti concret. De obicei intretinerea e viagera - pana la decesul persoanei intretinute, dar se poate stabili perioada si printr-o intelegere amiabila.
Mostenire
monica_elena
Bunica mea a avut trei copii. O sora mai mare, care a murit acum un an, mama si un frate, care traiesc.
Bunica este unic proprietar, bunicul meu este mort ... (vezi toată discuția)
Acte de proprietate
afrigioi
Socrul meu a cumparat in 1998 un teren de 5000 mp. proprietarul i-a dat actul de proprietate in original, un act de vanzare cumparare de mana - semnat si de ... (vezi toată discuția)