As avea inca o rugaminte la cei ce pot sa ma ajute cu niste sfaturi. Sora mea a fost casatorita si a adus pe lume 4 copii superbi. Acum mai multi ani eu i-am donat surorii mele un apartament. Ea l-a vandut si a cumparat o garsoniera dupa divort .Dar ea si sotul ei au stat si dupa divort impreuna. Parintii cumnatului i-au cumparat acestuia pe numele lui un apartament doar dupa divortul acestora. S-au mutat impreuna in acest apartament iar sora mea a vandut garsoniera investind in acest apartament el fiind mai mult plecat din tara. Acum el se recasatoreste are inca un copil iar apartamentul l-a vandut iar pe sora mea a dato afara fara ai da nimic. Spuneti-mi va rog ea nu are nici un drept din acel apartament pe care cumnatul l-a vandut?:hm:
La arhivele statului pot sa aflu exact ce terenuri au detinut? Este de ajuns sa merg cu un certificat de deces al bunicului meu? Sau doar cu datele lui? Nu am nici un act si nici nu stiu exact cat si ce s-a confiscat. Am vreo sansa sau nu de a recupera ceva. Ma intereseaza sa recuperez doar partea parintilor mei nu si a fratilor lor.
Buna. Ma numesc Ioana si am marea rugaminte daca puteti sa ma ajutati cu niste lamuriri despre retocedari terenuri. Bunicii mei au avut mai multe terenuri care au fost confiscate de catre stat si as vrea sa stiu daca as putea recupera din aceste terenuri chiar daca nu am nici un act. Acum cativa ani un intreprinzator privat care avea o afacere pe unul din aceste terenuri a vrut sa dea bani parintilor mei pt a renunta la dreptul lor dar acestia nu au fost de acord. Va multumesc