avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi
Forum Activitate Dinu Filica

Activitate Dinu Filica

Contractul a încetat în data de 16 09 2021,perioada determinata și nu am depus nici o cerere cu privire la art. 55 lit b, cu privire la acordul ambelor părți, contract care trebuia încheiat cu art 56 lit i. Eu am fost la ajofm sa mi depun dosarul ptr șomaj și de acolo mi sa spus ca nu pot beneficia. De la șomaj mi sa spus sa îmi modifice art iar angajatorul mi a spus ca nu mai poate,
Bună ziua revin și eu cu o problema... Am avut contract pe perioada detarminata și mi sa încheiat contractul de muncă cu art. 55 lit b.,art care nu se încadrează ptr șomaj. Am sunat angajatorul și l am rugat sa facă modificarea cu art. 56 lit i ptr ca mi sa terminat efectiv perioada contractuala, iar angajatorul mi a spus ca nu mai poate face modificarea ca a trecut prea mult timp(cim încheiat în data de 16.09.2021).
Problema este ca angajatorul mi a încheiat contractul cu art. 55 lit b și nu pot primi șomajul. Poate modifica angajatorul art. Conform încheierii perioadei contractuale art. 56 lit i. Mulțumesc pentru înțelegere

Dinu Filica a scris:

Da am stagiul de 12 luni lucrate în 24. Mulțumesc frumos.

Da am stagiul de 12 luni lucrate în 24. Mulțumesc frumos.
Bună ziua... Dacă am un contract pe perioada detarminata și mi se va încheia contractul de munca cu art. 56 lit i... Pot beneficia de dreptul de somaj???
Bună ziua am lucrat o perioada de timp și mi sa încheiat contractul de muncă cu art. 55 lit b și nu pot depune actele de somaj deși am avut perioada determinata în contract. Angajatorul mia spus ca nu a știut și dacă se mai poate face modificare de articol pentru a beneficia de dreptul de somaj. De la ajofm mi sa spus ca trebuie sa mi schimbe art.... Ce este de făcut în cazul acesta????
Bună ziua.. Am lucrat 15 ani după care mi am dat demisia în data de 2 august 2021.astazi 12 08 202i m am angajat cu contract de munca pe perioada determinata de 1 luna. Dacă în următorul timp nu voi găsi un alt un loc de munca îmi pot depune actele pentru șomaj.. Am dreptul la șomaj în situația descrisa???
Bună ziua am lucrat 15 ani după care mi am dat demisia... La o luina după demisie m am angajat pe perioada determinata de 3 luni după care mi sa încheiat contractul de muncă.. Pot beneficia în situația asta de somaj???