avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 499 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua revin și eu cu o problema... Am avut ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua revin și eu cu o problema... Am avut contract pe ...

Bună ziua revin și eu cu o problema... Am avut contract pe perioada detarminata și mi sa încheiat contractul de muncă cu art. 55 lit b.,art care nu se încadrează ptr șomaj. Am sunat angajatorul și l am rugat sa facă modificarea cu art. 56 lit i ptr ca mi sa terminat efectiv perioada contractuala, iar angajatorul mi a spus ca nu mai poate face modificarea ca a trecut prea mult timp(cim încheiat în data de 16.09.2021).
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:05, 28 Octombrie 2021
Cand a expirat perioada c.i.m.?

Ati depus cerere de incetare cu acordul partilor?
Ultima modificare: Miercuri, 27 Octombrie 2021
Cornel Vasile, Consilier juridic
Contractul a încetat în data de 16 09 2021,perioada determinata și nu am depus nici o cerere cu privire la art. 55 lit b, cu privire la acordul ambelor părți, contract care trebuia încheiat cu art 56 lit i. Eu am fost la ajofm sa mi depun dosarul ptr șomaj și de acolo mi sa spus ca nu pot beneficia. De la șomaj mi sa spus sa îmi modifice art iar angajatorul mi a spus ca nu mai poate,
Daca are bunavointa poate schimba articolul. In caz contrar, doar printr-o actiune in instanta mai puteti obtine ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reluare indemnizatie somaj dupa incetare cim perioada determinata ionut31 ionut31 buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un raspuns si anume: am fost in evidenta ajofm cu somaj indemnizat incepand cu luna mai 2013, iar la 1 martie 2014 mi s-a ... (vezi toată discuția)
Art.55 lit b urmat de somaj gheorghita gheorghita Buna ziua Va urmaresc de ceva vreme . Doresc si eu sa cunosc parerea d-voastra in urmatoarea problema. Am incetat activitatea din cadrul companiei cf. ... (vezi toată discuția)
Conventie cu absolvent ....terminarea peroadei de primire a subventiilor....le pot acorda 55b? corina.trandafir corina.trandafir Imi pleaca 2 angajati cu care incheiasem conventie de absolventi la Amofm. Le pot aproba cererile (cu 55 b acordul partilor) ....avand in vedere faptul ca ... (vezi toată discuția)