avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 891 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua... Dacă am un contract pe perioada ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua... Dacă am un contract pe perioada detarminata și ...

Bună ziua... Dacă am un contract pe perioada detarminata și mi se va încheia contractul de munca cu art. 56 lit i... Pot beneficia de dreptul de somaj???
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:51, 15 Octombrie 2021
Da, daca aveti stagiul minim de cotizare.
www.avocatnet.ro/articol_534...
Da am stagiul de 12 luni lucrate în 24. Mulțumesc frumos.
Problema este ca angajatorul mi a încheiat contractul cu art. 55 lit b și nu pot primi șomajul. Poate modifica angajatorul art. Conform încheierii perioadei contractuale art. 56 lit i. Mulțumesc pentru înțelegere

Dinu Filica a scris:

Da am stagiul de 12 luni lucrate în 24. Mulțumesc frumos.

Atu primit raspuns aici despre modificarea articolului :
www.avocatnet.ro/forum/discu...
Ultima modificare: Vineri, 15 Octombrie 2021
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua revin și eu cu o problema... am avut contract pe ... Dinu Filica Dinu Filica Bună ziua revin și eu cu o problema... Am avut contract pe perioada detarminata și mi sa încheiat contractul de muncă cu art. 55 lit b.,art care nu se ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de indemnizatie de somaj? madalinaminca madalinaminca pot beneficia de somaj daca mi s-a desfacur contractul de munca cu art.55 litera b in 01.03.2012 avand in vedere ca lucrez din 1990 iar la ultimul loc de munca ... (vezi toată discuția)
Beneficiere somaj 2013floryy 2013floryy Dupa incetarea CIM conform art 55, litera b, am fost angajata la o alta firma pe perioada determinata de 2 saptamani, iar dupa expirarea perioadei a incetat ... (vezi toată discuția)