pentru un an calendaristic, angajatorul poate recalcula zilele de concediu de odiha in cazul unu salariat care a fost in incapacitate de munca pentru o perioada de 30 zile calendaristice?
multumesc inca o data.
revin cu o intrebare : in cazul in care un angajat este in concediu medical de boala pentru o perioada de 30 zile in timpul anului, se procedeaza la fel?
multumesc
buna ziua
imi puteti spune va rog care e articolul de lege unde se precizeaza ca numarul de concediu de odihna se calculeaza aferent zilelor lucrate pana la intretea in concediu medical? multumesc
stau la parter.unul din cei doi vecini de la ultimul etaj vrea sa repare acoperisul. vreau sa stiu ce obligatie au ceilalti locatari,daca celalalt vecin de la ultimul etaj are camere pe jumatatea lui. precizez ca apartamentul in care stau eu e pe tronsonul celui care are camerele in acoperis. momentan suma pentru reparatie de aparteament este in jur de 3000 RON pt un apartament de 2 camere, si 4000-5000 pt apartamentele cu 3 camere, care se afla pe celalalt tronson. va rog sa ma ajutati
am si eu o mica problema in legatura cu un bloc cu sarpanta.la etajul 4 sunt 2 apartamente din care unul are 2 camere pe jumatate din sarpanta. proprietarul celuilalt apartament vrea sa repare acoperisul cu bani de la toti locatarii. ce obligatie avem noi,ceiolalti locatari?trebuie sa platim si partea celui care are camere?va multumesc anticipat pt raspuns