avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Activitate cristiina86

Activitate cristiina86

Daca sunteti in strainatate va faceti programare gratis in pagina web econsulat pt a va face buletin sau pasaport. Puteti sa cereti din Romania gratis prin intermediul consulatului un nou certificat de nastere din Romania.Nu e nevoie de procura, il primiti gratis din Romania prin intermediul Consulatului din tara in care locuiti.
Cerere pentru Duplicat al certificatelor de stare civilă ( certificat de naștere, căsătorie, deces)
[ link extern ]
Cerere pentru Pașaport simplu electronic pentru cetățeni români majori cu domiciliul în străinătate (valabil 10 ani)
[ link extern ]
nici macar nu mi-a obtinut documentele, mi le-am obtinut eu pana la urma, si pretinde ca ii datorez bani pe consultatii. Niciodata nu m-a informat despre consultatii cu plata, si trebuie sa prezinte probe, ca asa, poti inventa despre oricine ca-ti datoreaza bani.
Ce fapta penala face cineva care minte in scris? Un avocat care l-am platit sa-mi obtina niste documente din Rom a mintit in scris la Baroul de Avocati ca eu l-am mintit si ca aveam deja documentele. Facusem reclamatie deoare mi le-am obtinut eu pana la urma, iar in raspunsul primit de la barou scrie ca eu l-am mintit si ca aveam deja documentele.
Nu stiu cum e in Romania, daca barourile raspund la cetateni si scriu tot ce declara avocatii, Este fals in declaratii? Se poate denunta la politia romana?