avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 934 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Ce fapta penala face cineva care minte in scris?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Ce fapta penala face cineva care minte in scris?

Ce fapta penala face cineva care minte in scris? Un avocat care l-am platit sa-mi obtina niste documente din Rom a mintit in scris la Baroul de Avocati ca eu l-am mintit si ca aveam deja documentele. Facusem reclamatie deoare mi le-am obtinut eu pana la urma, iar in raspunsul primit de la barou scrie ca eu l-am mintit si ca aveam deja documentele.
Nu stiu cum e in Romania, daca barourile raspund la cetateni si scriu tot ce declara avocatii, Este fals in declaratii? Se poate denunta la politia romana?
Ultima modificare: Miercuri, 18 August 2021
cristiina86, utilizator
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 10:08, 1 Septembrie 2021
Nu, nu orice minciuna este infractiune. Ori faceti plangere la barou, ori il dati in judecata, dar sansele sunt putine sa rezolvati ceva.
nici macar nu mi-a obtinut documentele, mi le-am obtinut eu pana la urma, si pretinde ca ii datorez bani pe consultatii. Niciodata nu m-a informat despre consultatii cu plata, si trebuie sa prezinte probe, ca asa, poti inventa despre oricine ca-ti datoreaza bani.
Ultima modificare: Miercuri, 18 August 2021
cristiina86, utilizator
Este o chestiune civila si nu penala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avocat care m-a dus cu vorba- cum imi recuperez banii? tobescu tobescu Buna ziua, as avea nevoie de sfaturile Dvs. Sunt la al treilea avocat. Pe acesta din urma l-am ales pentru ca am vazut ca este ultra mediatizat si am crezut ... (vezi toată discuția)
Exista vreun dezavantaj daca dau examen in baroul paralel? Geani_geani Geani_geani As vrea sa stiu care sunt diferentele intre cele doua barouri. Unchiul meu are cabinet individul si daca as promova examenul de admitere mi-as putea face ... (vezi toată discuția)
,,baroul penal" Aveti grija ca fostul ,,Barou Constitutional" sa nu devina un viitor Barou Penal. Nu va jucati cu focul la infinit! Uzurpare de calitati oficiale va spune ... (vezi toată discuția)