avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... ám pierdut buletinul si certificat de nastere ce ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

ám pierdut buletinul si certificat de nastere ce trebuie sa ...

ám pierdut buletinul si certificat de nastere ce trebuie sa fac
Cel mai recent răspuns: cristiina86 , utilizator 22:51, 18 August 2021
Daca sunteti in strainatate va faceti programare gratis in pagina web econsulat pt a va face buletin sau pasaport. Puteti sa cereti din Romania gratis prin intermediul consulatului un nou certificat de nastere din Romania.Nu e nevoie de procura, il primiti gratis din Romania prin intermediul Consulatului din tara in care locuiti.
Cerere pentru Duplicat al certificatelor de stare civilă ( certificat de naștere, căsătorie, deces)
[ link extern ]
Cerere pentru Pașaport simplu electronic pentru cetățeni români majori cu domiciliul în străinătate (valabil 10 ani)
[ link extern ]
Ultima modificare: Miercuri, 18 August 2021
cristiina86, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reînnoire pașaport din spania Natalka Natalka Buna seara, sunt an Spaña de 14 ani si vreau sami renovez pasaportul expirat dar nu am certificatul de nastere nici buletinul, unde si cum pot face o procura ... (vezi toată discuția)
Procura duplicat act de stare civila Aria-104 Aria-104 Bine v-am gasit! Va rog mult sa ma ajutati si pe mine. Imi expira pasaportul simplu electronic peste 2 luni si trebuie sa-l reinnoiesc, dar am o problema acum. ... (vezi toată discuția)
Eliberare duplicat certificat de nastere Elenacristina Elenacristina care sunt pasii de urmat pentru eliberarea unui duplicat al certificatului de nastere si a unui pasaport (care au fost furate) in conditiile in care persoana ... (vezi toată discuția)