avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 284 soluții astăzi
Forum Activitate Adacazapada

Activitate Adacazapada

Va multumesc mult pt raspunsuri!
Răspuns la discuția Risc maternal
Va multumesc mult de raspunsuri!
Concediu de risc maternal- 2 locuri de munca
Buna ziua, se da urmatoarea speta: salariatei gravide i se acorda concediul de risc maternal datorita conditiilor de la locul de munca. I se ofera sansa de a se angaja in alta parte. Poate lucra legal in alta parte si figura de asemenea in concediu de risc maternal la celalalt loc de munca? Multumesc
Răspuns la discuția Risc maternal
Buna ziua. Ma aflu in aceiasi situatie. Ati aflat cumva, este legal sa apara in co de risc intr-o parte si in alta sa apara la lucru? Multumesc
Va multumesc mult pentru raspuns.

Cornel Vasile a scris:

Va puteti angaja in alta parte ,nu aveti interdictie in acest sens.

Buna ziua. Poate ma puteti ajuta cu un raspuns, nu am gasit niciunde o situatie asemanatoare. Sunt insarcinata, iar datorita conditiilor de la lucru mi s-a acordat concediu de risc de catre medicul de medicina muncii si respectiv doctorita de familie, din sapt a 13-a. Eu vreau sa lucrez, nu vreau sa stau acasa, as vrea sa stiu daca ma pot angaja altundeva si sa imi dau demisia de aici, fiind in concediul asta de risc? Sa merg la interviu, inca fiind in concediu si daca il iau (postul), pot sa imi dau demisia ulterior? Se poate asa ceva? In speranta ca ma puteti sfatui, va multumesc anticipat.