avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1011 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua. Poate ma puteti ajuta cu un raspuns, nu am ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua. Poate ma puteti ajuta cu un raspuns, nu am gasit niciunde ...

Buna ziua. Poate ma puteti ajuta cu un raspuns, nu am gasit niciunde o situatie asemanatoare. Sunt insarcinata, iar datorita conditiilor de la lucru mi s-a acordat concediu de risc de catre medicul de medicina muncii si respectiv doctorita de familie, din sapt a 13-a. Eu vreau sa lucrez, nu vreau sa stau acasa, as vrea sa stiu daca ma pot angaja altundeva si sa imi dau demisia de aici, fiind in concediul asta de risc? Sa merg la interviu, inca fiind in concediu si daca il iau (postul), pot sa imi dau demisia ulterior? Se poate asa ceva? In speranta ca ma puteti sfatui, va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Adacazapada , utilizator 09:42, 20 August 2021
Va puteti angaja in alta parte ,nu aveti interdictie in acest sens.
Va multumesc mult pentru raspuns.

Cornel Vasile a scris:

Va puteti angaja in alta parte ,nu aveti interdictie in acest sens.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediul medical intr-un an de zile??? ContSters101001 ContSters101001 Buna Ziua, Am fost in concediu medical timp de 2 luni ( mai exact 68 de zile) si vreau sa-mi mai iau concediu medical..fiind insarcinata in 12 sapt. ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! lucrez in aviatie si sunt insarcinata. teoretic indeplinesc ... CrissDim CrissDim Buna ziua! Lucrez in aviatie si sunt insarcinata. Teoretic indeplinesc conditiile pentru a intra in concediu de risc maternal:vibratii, lucrat in timpul ... (vezi toată discuția)
Concediul pt cresterea copilului alice18 alice18 Buna ziua!o sa intru in CCC in octombrie si de la servici ma constrang sa vin mai devreme de un an,avand in vedere ca lucrez la privat.Insa eu vreau sa le spun ... (vezi toată discuția)