Buna ziua!o sa intru in CCC in octombrie si de la servici ma constrang sa vin mai devreme de un an,avand in vedere ca lucrez la privat.Insa eu vreau sa le spun ca stau 2 ani acasa cu riscul ca imi pierd postul.Pot sa le spun dinainte ca nu o sa ma vin,dar sa beneficiez de indemnizatie?
Aveti dreptul sa a sta in CIC pana la implinirea varstei de 2 ani a copilului .. de asemenea, aveti posibilitatea sa va intoarceti din CIC mai inainte ca , copilul sa fi implinit varsta de 2 ani.
Angajatorul nu va poate obliga sa va intoarceti mai devreme din CIC:
Asemeni @freelis , angajatorul nu are nicio parghie legala pt a va obliga sa va intoarceti la lucru ...singurul lucru pe care poate sa-l faca este ca la reinceperea activitatii sa faca in asa fel incat sa ... X-( ...nu o mai incepeti.... Nu inteleg de ce trebuie sa le spuneti in fata pt ca nu sunteti obligata sa va duceti .... decat daca doriti acest lucru.
Va doresc succes :D !
Fiind in concediu medical cu iminenta de avort,avind 87 de zile si inca 3 pana la 90,pt a merge la comisia de expertiza,dar mai avind 14 zile pana a intra in prenatal,vreau sa va intreb daca nu mi se mai acorda concediul medical pt acele 3 zile,pt ca celelalte concedii medicale le-am luat de unde lucrez.De aceea m-au si intrebat cat am de gand sa stau acasa dupa nasterea copilului,tocmai sa le dau un raspuns atunci cand voi cere CM pt cele 3 zile.Nu stiu daca m-am facut inteleasa.
Risc maternal
Fely39
Buna seara!Lucrez din data de 23.05.2014.Sant insarcinata in 26 saptamani si sunt in risc maternal.Riscul maternal se termina in data de 03.03.2015.Pot sa-mi ... (vezi toată discuția)