avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1040 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediul pt cresterea copilului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediul pt cresterea copilului

Buna ziua!o sa intru in CCC in octombrie si de la servici ma constrang sa vin mai devreme de un an,avand in vedere ca lucrez la privat.Insa eu vreau sa le spun ca stau 2 ani acasa cu riscul ca imi pierd postul.Pot sa le spun dinainte ca nu o sa ma vin,dar sa beneficiez de indemnizatie?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 13:52, 15 Mai 2010
Multumesc pentru raspuns.Am uitat sa va spun ca lucrez la o clinica de maternitate ,de aceea mi-am luat concediile medicale de acolo.Sa vad ce spune medicul de familie cu privire la concediul de risc maternal,stiu ca trebuie sa merg si la un medic de medicina muncii.Nu stiu de ce nu vor sa angajeze pe perioada determinata in locul meu.
Pe perioada cat sunteti in CCC se poate angaja o persoana, in locul dvs., pe perioada determinata. Daca angajatorul nu vrea asta este problema lui.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diferenta concediu prenatal/lauzie si cic Ioana Ivan Ioana Ivan Buna ziua, Daca pana la nastere nu imi iau concediu prenatal, ci doar concediul de odihna la care am dreptul pe anul in curs (o luna inainte de nastere) , ... (vezi toată discuția)
Risc maternal Fely39 Fely39 Buna seara!Lucrez din data de 23.05.2014.Sant insarcinata in 26 saptamani si sunt in risc maternal.Riscul maternal se termina in data de 03.03.2015.Pot sa-mi ... (vezi toată discuția)
Concediu de risc maternal tudorcatalinaroxana tudorcatalinaroxana am avut concediu de risc maternal 110zile el este de 120 dupa ce termin concediul de sarcina si lauzie de 126 de zile pot sa-mi iau diferenta de 10 zile ... (vezi toată discuția)