Andra Maria a scris:
Eu cred ca tu ai nevoie de mai multe informatii. Vorbeste cu cineva care a facut primul an in INM. O sa fii surprins cum se dau notele. Foarte surprins.
In alta ordine de idei, sa fie clar pentru toata lume. Cine intra la INM, il si termina, sigur daca nu abandoneaza din diverse motive care nu au legatura cu incompetenta, cum ai zis si tu. Si termina nu pentru ca ar fi stralucitori la CEDO, comunitar, administrativ, comercial si etica, ci pentru ca merg cu plutonul. Exista cateva genii - oameni chiar facuti pentru asta, inteligentii, cei care anticipeaza si mutarea a 7-a ca sa zic asa, iar restul - doar destepti si muncitori merg cu plutonul. Crede-ma, sunt foarte bine informata in sensul asta.
ai si nu ai dreptate.
1. notele - sunt formatori seriosi si formatori neseriosi care dupa 1 an nu iti vor cunoaste nici numele. acesti formatori vor da notele dupa cum le place fata ta (ca numele nu ti-l stiu). formatorii seriosi iti vor da foarte multe teme si iti vor corecta inclusiv greselile gramaticale si de punctuatie, iar notele ti le vor da pe merit.
2. nu prea inteleg ce reprezinta locutiunea asta "merg cu plutonul".
cum ai spus si tu sunt cateva genii, iar restul sunt destepti si muncitori. cred ca e suficient sa fii destept si muncitor. nu este o cerinta de absolvire a INM sa fii geniu.
sunt multi din categoria destepti si muncitori care termina INM-ul cu medie mai mare decat a geniilor. asta pt ca se straduiesc mai mult.