Dragi colegi, pentru ca modalitatea pe care am ales-o in a invata penalul si procedura penala a fost una care mi-a adus rezultate, as vrea sa vi-o impartasesc si voua. Nu am siguranta de 100 la 100 ca voi intra, dar inainte de examen mi-am promis ca, daca voi avea un punctaj bun, ii voi ajuta pe cei care nu au obtinut un asemenea punctaj. Am rugamintea ca unul dintre colegi mai priceput in ale publicarii pe acest site sa ma contacteze urgent pe mess pentru a-i da fisierele lucrate de mine. Va fac precizarea ca sunt o persoana responsabila, care s-a decis sa isi schimbe cariera si, pentru acest vis, a muncit 2 ani de zile zi.
Penalul este facut conform opiniilor d-lor Mitrache si Streteanu. Procedura penala Neagu, Cioclei (grile), restul grilelor imi apartin. Am avut ieri confirmarea ca le-am construit perfect pentru un astfel de examen. Am facut 23 din 25, doua gresindu-le din neatentie.
Daca veti aprecia ca eficiente aceste lucrari ale mele, va astept sa va prezint si penalul parte speciala si civilul.
Astept pe cineva pe mess iar acel cineva sa le publice aici.
Singura rugaminte este ca atunci cand le veti rasfoi, sa va amintiti de candidatul la INM care le-a conceput.
Prof.dr.Constanta Ilie.
Link-ul de unde se pot descarca fisierele :
[ link extern ]