Pentru că am fost în Judecătoria Mediaș dar nu a zis nimic doar delegația am dat împreună cu actele de procedură civilă pentru reprezentare in cadrul firmei
Eu am contract de munca pentru cor 261103 consilier juridic, întrebarea Este art 46 al 1 se referă la purtarea robei,eu nu sunt obligat de a o purta! Este adevărat??
De exemplu dacă o persoană a avut o înființare la executare silită prin scoaterea de publicitate imobiliară a imobilului persoana fizică având un titlu de executare prin scoaterea la licitație a unor imobile dar pe acele imobile este și trecut comodarea unei societăți cu răspundere limitată cât și în anul 2020 2023 a avut procură de la notar pentru împuternicirea imobilului . La contractul de comodat încheiat cu un birou de avocatură pentru folosirea spațiului privind activitatea societății corespunde nelimitată de unde și până unde un birou executor judecătoresc înființează actele de executare silită pentru scoaterea la licitație a unor imobile prin care nu verifică ca la aceste imobile este trecut și societatea cu răspundere limitată.
pe care o datoraţi cu titlu de cauţiune se depune, după caz, la Trezoreria Statului, Casa de Economii şi Consemnaţiuni CEC-SA sau la orice altă instituţie bancară pe numele părţii, la dispoziţia instanţei.