Buna ziua,
am o nelamurire si va rog daca puteti sa i-mi raspundeti unde se poate plati cautiunea pentru suspendare executarii silite?[din ce am mai citit pe aici reiese ca se plateste la CEC BANK]
Precizez ca nu sunt din orasul in care se judeca cauza si ma intereseaza daca pot plati la orice sucursala CEC BANK din romania aceasta cautiune
Ma intereseaza daca este un cont anume in care trebuie sa platesc bani sau se plateste la CEC si se specifica pentru ce este taxa respectiva cu numarul de dosar sau se trece numai instanta pentru care se face plata?
Pot trimite copia chitantei prin fax sau mail catre instanta careia i se face plata?
MULTUMESC !
Suma pe care o datoraţi cu titlu de cauţiune se depune, după caz, la Trezoreria Statului, Casa de Economii şi Consemnaţiuni CEC-SA sau la orice altă instituţie bancară pe numele părţii, la dispoziţia instanţei.
Va trebui sa va interesati care este contul bancar pt depunerea cautiunii, eventual la Biroul de Relatii cu Publicul al instantei.
Va trebui sa depuneti originalul recipisei la dosar.
pe care o datoraţi cu titlu de cauţiune se depune, după caz, la Trezoreria Statului, Casa de Economii şi Consemnaţiuni CEC-SA sau la orice altă instituţie bancară pe numele părţii, la dispoziţia instanţei.