avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 759 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Plata cautiunii in cazul cererii de suspendare a ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Plata cautiunii in cazul cererii de suspendare a executarii unui act administrativ

Buna ziua.
Am o mare rugaminte la dvs., cei avizati de pe acest forum, si anume daca ma puteti lamuri intr o chestiune.
Am urmatoarea problema: am pe rol o cerere de suspendare executare act administrativ, intemeiata pe art. 215cod de pr fiscala si art 14 si 15 legea 554.
Mi s-a fixat cautiune, iar luni as avea termenul.
Intrebarea mea este urmatoarea: daca eu am platit cautiunea la administratia finantelor publice a orasului saliste, unde am domiciliul fiscal,in contul trezoreriei orasului saliste este gresit? trebuia neaparat depusa la cec?
va rog mult, si va multumesc
Cel mai recent răspuns: nyusziful , utilizator 12:33, 26 Mai 2012
Nu este gresit, conform art. 723 indice 1 Cod procedura civila, suma datorata cu titlul de cautiune se depune la Trezoreria Statului, C.E.C. sau la orice alta institutie bancara pe numele partii respective sau la dispozitia instantei. Banuiesc ca ati precizat la Trezorerie pentru cine depuneti cautiunea ...

da, am precizat ca este platita suma sub titlu de cautiune de catre societatea mea, in dosarul tribunalului numarul x.
ce m-as bucura sa imi dati asa o veste de buna, ca nu am stiut ca se face aplicare si dispozitiilor civile in contencios administrativ...
va multumesc din toata inima domnule Huzum

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestaþie împotriva deciziei de impunere mioara2012 mioara2012 buna ziua! Daca am facut o contestatie la decizia de impunere pt ca nu s-a emis respectand art 27 si 28 din codul de procedura fiscala si nu am solicitat (in ... (vezi toată discuția)
Ce trebuie sa fac ca sa scot banii consemnati pentru cautiune Bobi1975 Bobi1975 Buna ziua! Va rog mult sa ma ajutati si sa ma indrumati cum sa fac sa pot recupera banii consemnati pentru cautiune intr-un dosar avand ca obiect contestatie ... (vezi toată discuția)
Despre cautiune getuta getuta Azi am avut al doilea termen ptr. judecarea contestatiei la executarea silita , s-a trecut la judecarea pe fond si luni urmeaza sa aflam pronuntarea instantei ... (vezi toată discuția)