avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Întrebare De exemplu dacă o persoană a avut o ...
Discuție deschisă în Executare silită

Întrebare De exemplu dacă o persoană a avut o înființare ...

Întrebare

De exemplu dacă o persoană a avut o înființare la executare silită prin scoaterea de publicitate imobiliară a imobilului persoana fizică având un titlu de executare prin scoaterea la licitație a unor imobile dar pe acele imobile este și trecut comodarea unei societăți cu răspundere limitată cât și în anul 2020 2023 a avut procură de la notar pentru împuternicirea imobilului . La contractul de comodat încheiat cu un birou de avocatură pentru folosirea spațiului privind activitatea societății corespunde nelimitată de unde și până unde un birou executor judecătoresc înființează actele de executare silită pentru scoaterea la licitație a unor imobile prin care nu verifică ca la aceste imobile este trecut și societatea cu răspundere limitată.

Aștept răspunsuri mulțumim

Alte discuții în legătură

Probleme executare silita misu12345 misu12345 Dupa ce am fost executat silit eu , sotia , soacra mea intr-un dosar cesionat de o banca unei firme de recuperari creante , ni-sa facut poprire la toti pe ... (vezi toată discuția)
Protectia datelor personale peraspera peraspera Scriu din perspectiva debitorului: dar, speta a fost rezolvata, am platit tot, prin OPuri la Biroul de executare. Am facut in acelasi timp contestatie la ... (vezi toată discuția)
Despre executarea silita getuta getuta In urma scoaterii la licitatie a unui imobil, averea sotului meu s-a dezmembrat si anume s-a vandut casa si a ramas gradina ( teren intravilan 2000 mp) care ... (vezi toată discuția)