avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 227 soluții astăzi
Forum Activitate Lumi Radu

Activitate Lumi Radu

Bună seara,
Va rog, am nevoie de un model plangere anulare proces-verbal de contravenție primit de la DSP precum că nu am fi completat formularul PLF la întrarea în tara în 2 ianuarie. Noi am făcut asta cu 24 de ore înainte asa cum prevedea legea 8n acel moment. Am formularele salvate în telefon și printare. Am rimis la DSP formularele completate, am fost și la sediul lor din, str Spiru Haret nr 14. Mi-au spus ca doar instanta judecătorească poate anula procesele verbale. Am achitat taxa de timbru judiciar oentru fiecare dintre noi, eu și soțul meu.
De aceea va rog sa ma ajutați cu un model de cerere pentru a ni se anula aceste amenzi ( val din proces este de 20pp- 3000 lei).
Va mulțumesc.
Tatal meu s-a recasatorit, dupa decesul mamei mele, in 1987 cu o doamna care are o fiica din prima casatorie. Au cumparat apartamentul, in care am copilarit eu, in anii 90. Tata a decedat anul acesta in martie. Nu s-a facut succesiunea dupa el. In luna iulie a decedat si sotia lui. Acum trebuie sa facem succesiunea dupa amandoi. Cum se va imparti mostenirea intre mine si sora vitrega, respectiv fiica celei de a doua sotii a tatului meu?
Intre mine si sora vitrega e o intelegere verbala de a imparti mostenirea jumatate, parti egale. Se poate asa?
Va multumesc!