avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 410 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună seara, Va rog, am nevoie de un model plangere ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună seara, Va rog, am nevoie de un model plangere anulare proces-verbal ...

Bună seara,
Va rog, am nevoie de un model plangere anulare proces-verbal de contravenție primit de la DSP precum că nu am fi completat formularul PLF la întrarea în tara în 2 ianuarie. Noi am făcut asta cu 24 de ore înainte asa cum prevedea legea 8n acel moment. Am formularele salvate în telefon și printare. Am rimis la DSP formularele completate, am fost și la sediul lor din, str Spiru Haret nr 14. Mi-au spus ca doar instanta judecătorească poate anula procesele verbale. Am achitat taxa de timbru judiciar oentru fiecare dintre noi, eu și soțul meu.
De aceea va rog sa ma ajutați cu un model de cerere pentru a ni se anula aceste amenzi ( val din proces este de 20pp- 3000 lei).
Va mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 13:20, 11 Februarie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua!
In plangerea contraventionala trebuie sa precizati situatia in fapt, in drept, probatoriul, sa invocati in cazul in care este nevoie exceptii si sa solicitati restituirea cheltuielilor de judecata.
Avocatii nu lucreaza cu modele,este o perceptie gresita a unor justitiabili care nu prea inteleg cum stau.lucrurile.Daca dvs angajati un avocat,platiti un onorariu ,v ar conveni ca av dvs sa copieze de la alt clent actiunea ?Fiecare speta are propriile particularitati iar apararile se fac tinand cont de acestea..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda pentru necomplectarea formularului ... Sabrina21 Sabrina21 Buna ziua. Am primit si eu amenda pentru necomplectarea formularului de intrare in tara. Nu mi-a spus nimeni ca am ceva obligatoriu de trimis, pe data de 05.01 ... (vezi toată discuția)
Amenda formular plf Ovidutus Ovidutus Buna ziua. In data de 28 decembrie am intrat pe teritoriul Romaniei. Nestiind ca e necesar completarea unui formulat PLF la intrarea in tara, am procedat la ... (vezi toată discuția)
Apel dsp la anulare in instanta a amenzii plf Adrian L Adrian L Buna ziua. In IANUARIE 2022 am fost itr-o tara straina 4 zile pentru relaxare impreuna cu familia.In tara respectiva se solicita deasemena PLF atat fizic ... (vezi toată discuția)