Buna ziua. Am primit si eu amenda pentru necomplectarea formularului de intrare in tara. Nu mi-a spus nimeni ca am ceva obligatoriu de trimis, pe data de 05.01 ora 00.10 cand am dat actele la politia de frontiera. Amenda mi-a venit pe data de 10.02 si am luat-o de la posta pe data de 14.02. Pot depune eu plangerea sau am nevoie de avocat? Trebuie apoi sa ma prezint obligatoriu la data hotararii? La ce sector sa o depun? Eu stau un 4 si DSP e in 1? Multumesc mult, Delia
Puteti depune plangerea dvs, cereti sa se judece in lipsa.
Taxa de timbru e de 20 de lei si o achitați la taxe si impozite sector 4, plangerea se depune la judecatoria secror 2, dsp bucuresti avand sediul pe avrig.
Multumesc mult. Mi-au dat ca au sediul in str Spiru Haret nr 14, sector 1. Deci aici o depun nu? Va trebui si un dosar cu sina banuiesc. Azi ma duc . Multumesc din nou.
da, scrie dsp municipiul bucuresti fara adresa si da strada unde sa trimit achitarea amenzii dovada, in strada spiru haret nr 14 sect 1/ oare care o fi sector 1 sau 2?
Buna ziua!
Personal, consider ca ar trebui sa formulati actiunea prin avocat, mai ales ca nu ati completat formularul si trebuie sa invocati mai multe motive pentru a avea sanse de anulare a procesului-verbal.
Nu este nevoie sa depuneti cererea si probele in dosar cu sina.