avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 379 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... AMENDA pentru necomplectarea formularului ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

AMENDA pentru necomplectarea formularului ...

Buna ziua. Am primit si eu amenda pentru necomplectarea formularului de intrare in tara. Nu mi-a spus nimeni ca am ceva obligatoriu de trimis, pe data de 05.01 ora 00.10 cand am dat actele la politia de frontiera. Amenda mi-a venit pe data de 10.02 si am luat-o de la posta pe data de 14.02. Pot depune eu plangerea sau am nevoie de avocat? Trebuie apoi sa ma prezint obligatoriu la data hotararii? La ce sector sa o depun? Eu stau un 4 si DSP e in 1? Multumesc mult, Delia
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 12:04, 24 Februarie 2022
Puteti depune plangerea dvs, cereti sa se judece in lipsa.
Taxa de timbru e de 20 de lei si o achitați la taxe si impozite sector 4, plangerea se depune la judecatoria secror 2, dsp bucuresti avand sediul pe avrig.
Multumesc mult. Mi-au dat ca au sediul in str Spiru Haret nr 14, sector 1. Deci aici o depun nu? Va trebui si un dosar cu sina banuiesc. Azi ma duc . Multumesc din nou.
atunci sector 1. cine v-a amendat exact, nu scrie dsp bucuresti ?
au mai multe sedii, adresa centrala e la avrig
Ultima modificare: Joi, 24 Februarie 2022
gi-jane2, moderator
da, scrie dsp municipiul bucuresti fara adresa si da strada unde sa trimit achitarea amenzii dovada, in strada spiru haret nr 14 sect 1/ oare care o fi sector 1 sau 2?
Buna ziua!
Personal, consider ca ar trebui sa formulati actiunea prin avocat, mai ales ca nu ati completat formularul si trebuie sa invocati mai multe motive pentru a avea sanse de anulare a procesului-verbal.

Nu este nevoie sa depuneti cererea si probele in dosar cu sina.

Competenta e Judecatoria Sectorului 2.

Alte discuții în legătură

Bună seara, va rog, am nevoie de un model plangere anulare proces-verbal ... Lumi Radu Lumi Radu Bună seara, Va rog, am nevoie de un model plangere anulare proces-verbal de contravenție primit de la DSP precum că nu am fi completat formularul PLF la ... (vezi toată discuția)
Plângerea contravențională Constantin Teodor Constantin Teodor Sunt din Buzău. Am primit o amendă de la Poliția locală sector 3. La ce judecătorie depun plângerea, cât e taxa de timbru si unde plătesc această ... (vezi toată discuția)
Pentru contestarea amenzii date de dsp ilfov, carei judecatorii ... ioanao7 ioanao7 Pentru contestarea amenzii date de Dsp Ilfov, carei judecatorii te adresezi? (vezi toată discuția)