avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 731 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Plângerea contravențională
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Plângerea contravențională

Sunt din Buzău. Am primit o amendă de la Poliția locală sector 3. La ce judecătorie depun plângerea, cât e taxa de timbru si unde plătesc această taxă? Eu în prezent locuiesc în București dar nu am domiciliul aici.Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 11:15, 11 Iulie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Instanța competentă material, general și teritorial să soluționeze cauza este Judecatoria Sect 3, cu sediul în Bucuresti, strada Ilfov, nr. 6, sector 5!
Taxa se cifrează la 20 lei și o achitați la Direcția Taxe și Impozite Locale Buzău!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plângerea contravențională Constantin Teodor Constantin Teodor Sunt din Buzău. Am primit o amendă de la Poliția locală sector 3. La ce judecătorie depun plângerea, cât e taxa de timbru si unde plătesc această ... (vezi toată discuția)
Taxa juridică de timbru pentru plângere contraventioonală Constantin Teodor Constantin Teodor Sunt din Buzău. Am primit o amendă de la Poliția locală sector 3. La ce judecătorie depun plângerea, cât e taxa de timbru si unde plătesc această ... (vezi toată discuția)
Amenda pentru necomplectarea formularului ... Sabrina21 Sabrina21 Buna ziua. Am primit si eu amenda pentru necomplectarea formularului de intrare in tara. Nu mi-a spus nimeni ca am ceva obligatoriu de trimis, pe data de 05.01 ... (vezi toată discuția)