avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 732 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Taxa juridică de timbru pentru plângere ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Taxa juridică de timbru pentru plângere contraventioonală

Sunt din Buzău. Am primit o amendă de la Poliția locală sector 3. La ce judecătorie depun plângerea, cât e taxa de timbru si unde plătesc această taxă? Mulțumesc mult.
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 11:13, 11 Iulie 2019
Buna ziua,
Judecatoria sect. 3 Bucuresti, taxa de timbru de 20 lei platita la DITL de la domiciliul legal al dumneavoastra.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plângerea contravențională Constantin Teodor Constantin Teodor Sunt din Buzău. Am primit o amendă de la Poliția locală sector 3. La ce judecătorie depun plângerea, cât e taxa de timbru si unde plătesc această ... (vezi toată discuția)
Plângerea contravențională Constantin Teodor Constantin Teodor Sunt din Buzău. Am primit o amendă de la Poliția locală sector 3. La ce judecătorie depun plângerea, cât e taxa de timbru si unde plătesc această ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala blonzi blonzi Buna ziua,am luat o amenda + retinerea talonului (folie) pentru viteza 240 leiiar pentru folie 360 lei+retinerea talonului,pentru viteza si folie pe acelasi ... (vezi toată discuția)